Killar

Hej fina ni,

Kom nyss från kontoret till lägenheten och fått leveransen av både spegeln och minidator som jag glömt på Kastrup Hahahaha! Sååå glömsk alltså! Varit mycket i mitt huvud sedan min flytt från malmö och min separation, har nog aldrig mått så kasst och glömt så mycket saker överallt. Precis som om min hjärna fokuserade på överleva och stängde ner vitala funktioner så som "vart ställde jag bilen" "nycklar som är kvar i bilen över natten" och nu då datorn!

Börjar sakta men säker återfå mitt minne 🙂

I alla fall, åter till ämnet! Nästan alla mina killkompisar bor i Stockholm och idag ska jag möta upp mina bästa på en öl på söder och sen ska vi spela lite pingis och hänga !

Hoppas ni får en grym fredag !

Älskar min nya kavaj från Ralph Lauren, lite höstlig men passat perfekt även nu!

Kavajer är så kul att köpa!!!

Huuuuur snygg spegel???

Ni hittar den på Solhem inredning

här

Så stor och snygg!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh fy vad trist… styrkekramar!

    Nata 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Inte konstigt ? Separationer är nog det jobbigaste som finns .. själen hjärtat och minnet är så förtvivlat och förvirrat .det blir bättre ❤️

    Elin 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!