Bädda sängen rätt

Hej godingar!

Första dagen på jobbet är avklarat! MASSA information och utbildning av mina chefer och satan vad jag är imponerad av dem och deras sätt att arbeta och lära ut. Jag har som sagt jobbat i 7 år och känner att jag hade kunnat åstadkomma så mycket mer om jag hade haft denna information tidigare haha!

Något jag erbjuder mina säljare är konsultation av styling på mina möten och det som är absolut mest att jobba med är sängarna, oftast hos singelkillarna 😉

Idag köpte jag in en massa snygga sängkläder och täcken och kuddar för att kunna göra grym styling! Här kommer lite tips!

_______________

Otroligt snyggt är den så kallade
”Hotellbäddningen”

Helt klart den jag gör i stora sovrum!

Ni hittar den fantastiska sängkläderna för endast 649 kr på Jotex perfekt samarbete för mig som
Behövde massa nytt!

Att dessutom ha en snygg sänggavel är ett måste!

Ska länka till mina favoriter till er med!


Även mitt samarbete med Campadre visar sina otroligt grymma erbjudanden och priser för deras sängkläder!

Detta fastnade jag för , 599krVar på kontoret tidigt med en latte och taggad till tusen!

Mitt kontor ligger på Sveavägen och ligger nära precis allt! Älskar det!

I morgon är det lika tidigt och mer utbildning med dem bästa sen ska jag på AW med gamla kollegor!Hur fin logga?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej, gå in under dina beställningar på dina sidor, där kan du se beräknad leveransd

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Du kanske har ett telefonnummer som man kan nå dem på? Jag kollade aldrig upp sidan innan jag handla, för man trodde ju det skulle va okej! Men att inte svara på mail och att inte skicka den direktbetalade varan är inte okej….

  Nina 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Så tråkigt att höra! Jag tar kontakt med dem och hör vad som kan ha hänt ❤️

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Sett att du tipsat om Campadre, gick in på deras sida.. Klickade hem en klocka jag direktbetalde… leveransdatumet skulle va för en vecka sedan.. Fortfarande inte sett röken av min beställning! Mailat dem flera ggr inget svar.. letar efter telefonnummer… hittar inget på sidan… Huuur kan du samarbeta o tipsa om ett såhär oseriöst företag.. Känner mig helt blåst på mina pengar!! SÅ dåligt!!! TILL ALLA ANDRA HANDLA INTE AV DEM!!! Och du borde INTE tipsa oss läsare till att bli lurade! Jag trodde fasiken att det va ett SERIÖST företag… men där hade jag fel.. HUR får man tillbax sina pengar? Polisanmälan?

  Nina 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Grymma tips! Och håller med, en sänggavel kan verkligen göra MYCKET ?

  isabelw 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/isabelw
  Svara
 • Såååå snygga sängkläder , fått mina nu i superkvalite ?? Du strålar ??

  Malin 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!