My dayHej sötisar,


Suttit och förlorat mig i Pinterest ett par timmar haha, herregud vad mysigt det är att bara gå runt i myskläder, håret i en knut och surfa efter inpsiration till hemmet och framtida samarbeten.

Det finns så mycket fint där ute och så lite kvm haha! Jag får nöjja mig med att styla hos kunder i mitt jobb som fastighetsmäklare. Kan ni fatta att det bara är tre veckor tills jag ska börja på bästa

EDWARD & PARTNERS

Ni anar inte hur grymma mäklarna är där och att jag ska bli en i deras team. Där är mäklare som jag följt länge via sociala medier och deras enorma framgång. Jag var bland dem bästa på mitt företag i Malmö och topp tio i Malmö bland alla mäklare i Malmö och mitt mål är att bli minst lika bra som killarna och tjejerna på Edward & Partners.

Jag vet hur mycket slit och jobb det är att ligga i topp men jag tävlar mot och med mig själv. Jag älskar verkligen att mäkla och har saknat att göra det dessa månader jag varit ledig. Jag lovar ett inlägg om varför jag flyttat till Stockholm, det är känsligt och jag kommer nog fälla ett par tårar när jag skriver det inlägget. Vet att många frågar men det är tufft att visa allt bland så många följare som jag har här. Hoppas ni förstår det !


Nu ska jag smita ner och köpa en latte för jag har ingen kaffemaskin hemma haha


PUSS

_________________________________


Hur fint quote?

Från Pinterest och instagram @solig

Köpte en sån här tavla för ett par veckor sedan på Granit finns även här klick på nätet 🙂


________________________

JA TACK, till detta hemmakntor/Sminkhörna! Jag sitter alltid på golvet och sminkar mig haha, precis som min bästis Jasmina haha. Sittandes i skräddarställning 🙂

Jag tycker stolen påminner lite om denna urfina stol i mässing hejja mitt samarbete med detta företag!

______________________

Detta sidobord hade passat perfekt som skrivbord, det tar inte så mycket plats heller!

___________


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Inte så svårt att gissa med tanke på att vigselringen är av…

  Emma 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hej! Kan du inte tipsa på runda matbord för mer än 4 personer i lite olika prisklasser? För de Ikea har är ju bara 105 cm och de vet jag att du tipsat om innan men får man ju inte plats med 6 stolar… vore supersnällt då jag verkligen gillar din stil.

  Ebba 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Så fiiint ?? Så stark du verkar vara , och att du ev orkar skriva om anledningen. Var rädd om dig

  Sandra 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • <3

  Hana 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Ååh vilken fin sminkhörna!

  AstridSofia 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/astridsofia
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!