En dag på båt


Hej på er!

Ligger nerbäddad i sängen med Game of Thrones – bästa! Det blev en spontan båttur på Stockholms vatten i eftermiddags och vi åt middag vid Bromma! Lite kaos att lägga till med båten då jag kan NADA om båtar. Men jag körde hela vägen dit och hem med tanken på att jag var den som inte drack i sällskapet haha!

Har gjort en deal med mig själv att inte dricka alkohol på vardagar, kände att det blev två öl där och ett glas vin där… till slut kände jag att det blev alldeles för mycket. Det är så enkelt nu på sommaren!

Då får man hoppa in och köra istället 🙂 haha men jag njuter av min nyktra deal kan jag lova!

Här kommer ett litet bildregn!

PUSS

_________________


Läget där båten ligger är underbart, kungsholmsstrand och slottet där!


Jag njöt i mina håliga jeans från Zara och Chanel från USA


Det behövdes en tjockare jacka när solen försvann! Hatar att frysa 🙁


Vi var Såå hungriga!

Tog in råbiff, Skagen (ni måste äta den) och sill med smör och potatis – sååå jäkla gott alltså


Vi åt dessutom köttbullar med potatismos som ingen hann fota…. Hahahaha!

P
En fantastisk dag och kväll!!

I morgon är det äntligen fredag och jag ser fram emot en lugn helg och att testa massa nya restauranger!

På dagen ska jag på inköp till en kund 🙂

____________

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • väldigt insiprerande ! !

    ThildeBerg 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/thildeberg
    Svara
  • Så vackert ?? Bra tänk om alkohol ?? …Så förskönat med vinkvällar , tänker samma här

    Mode 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!