Svart marmor


Hej sötnosar,

Idag var jag inne på kontoret och hade lite möten, gällande bloggen. Snart sätter även mäkleriet igång här uppe, tror ni jag är taggad eller? Jag har 4 veckors semester fram tills dess och sitter och planerar lite hur jag ska göra och lägga upp det. Jag vill till Åhus och njuta med vännerna där, samtidigt som jag vill till solen ( Som inte vill komma ut och leka här? samtidigt som jag vill njuta av Stockholm…. får se vad det blir av det. 🙂

Min PW gick bra i morse och jag är sugen på att åka till gymmet just nu för att få bort lite extra energi. Får se vad jag gör!

________________


Något jag fastnat helt för är svart marmor….. WOW . Om jag någonsin måste renovera ett kök igen så kommer det definitivt bli detaljer i svart marmor, hur jäkla snyggt är inte detta?Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!