Lite tips


Hej på er,

Njöt ordentligt av min PW i Stockholm. En av dem sista dagarna här! Insåg nu att jag verkligen behöver en cykel här uppe haha. Har surfat runt lite på olika cyklar. Vill ha en med fin färg och korg är ett måste 🙂

_____________________________

Kolla dessa godingarHur söta är inte dessa? Tänk att packa picknicken och trampa ner till vattnet och njuta


Bild från @kenzas


Jag var såå svettig efter att ha suttit i parken med långbyxor haha.

Köpte såklar med mig maten dit och njöt.Himla mysigt att sitta här och äta sin lunchMysigt värre och jag är helt klart beroende av poké bowl 🙂Nu ska jag bestämma mig för om jag ska gå på bio ikväll eller grilla i någon park

______________________

PUSS


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!