Kan inte vänta

Ååååååååh

Jag hatar att vänta, vill köpa lägenhet NU! och inreda IGÅR. haha. Jag har i alla fall börjat spana på lite snygga saker osm jag komme rklicka hem om dem passar i lägenheten här uppe i Stockholm. Allt kommer ju va kvar i Malmö och lägenheten där förutom små saker som inte passa in där liksom.

Så här får ni lite saker som jag hoppas ska kunna passa in här i framtida lägenheten 🙂

___________________________

Rosa fåtölj – dör lite – HÄR / Pall i sammet – HELLO


Tänk denna i sovrummet i en höra / Krispiga sängläder härifrån


Varje gång jag komme hem ska denna vara fylld med blommor / Asså denna vasSäg HEJ till snyggaste krukan som måste stå fönstret


GE MIG haha – Kruka


Så cool ananas


Cool lampa ! / Drömmen – här

Hade passat fint med lampan – fåtölj

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!