Mormor

På nationaldagen satte jag mig i min fina lilla Fiat och körde till Åhus och min lilla hemstad. Mamma och pappa bor kvar där och det är bästa stället på sommaren att hänga på. Känns som om juli kommer bli episk med många hemvändare i år! Ska bo där ett par veckor minst och njuta av att va ledig.

Mamma och pappa hade golftävling så jag åkte dit och hejjade, har spelat golf hela livet och saknade det när jag slog lite bollar. Har kvar känslan av att få iväg dem haha. Såå kul. Senaste jag spelade var förra midsommar på Los Naranjos haha. Inte helt nykter golf 😉


Åkte från ett soligt Malmö till blåst haha, men det ordnade upp sig 😉

HUR FIN ÄR MIN MAMMA????


Åt lunch med mamma där och sen hoppade jag in i bilen och köpte tårtor för det hade minsann min mormor beställt till henne och hennes vänner på gården där hon bor haha, så jag skyndade till Maxi och köpte med en massa gott till dem.

Titta så mysigt dem har gjort det här i denna fina hyresförening, ett par eldsjälar i denna grupp fixar och donar. Så varje dag sitter dem här nere och fikar. Pratar, umgås. Det värmer mitt hjärta. Dem saknas en del prylar som skulle göra det ÄNNU bättre. Så nu ska jag på jakt efter SPONSORER att hjälpa dessa pensionärer få ännu finare.


MAILA OM NI VILL DONERA SAKER TILL DEM

Vi är på jakt efter

-Ett till tält

– Kylskåp

– Fler stolar

– Vagn att dra tunga saker på

[email protected]

Här har vi henne, min älskade mormor. Så underbart snäll och alltid glad. Hon är en citatmaskin och jag vet ingen som har så många roliga historier att berätta som hon.

Hon är även hjärnan bakom ” Lilla gumman, du är bara ung en gång , du ska jobba hela livet…glöm inte det”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!