Nytt liv

Äntligen kommit gång med min träning, varje dag här i Stockholm har jag tagit en promenad på morgonen med en stor kopp te i en take away mugg har jag utforskat min kommande hemstad. Känns fortfarande lite pirrigt att jag ska bo här. Jag letar lägenhet för fullt och just nu känner jag att Kungsholmen, Vasastaden och Östermalm är där jag kan tänka mig. Priserna är ju väldigt olik från Malmös. Där bor vi i en 130 kvm som är värd samma som en tvåa eller trea i dessa områden – hjälp haha.

Jag har förälskat mig i en butik som heter Urban Deli, köpt med mig lunch därifrån varje dag tillsammans med massa nyttigheter 🙂

Precis tagit på mig träningskläder igen och ska ut runt Kungsholmen. Sen ska jag till Bronza och bli spraytannad – SKÖNT är sååå blek, hatar att ligga och sola haha.


Smet inom hötorget med och kikade på alla fina blommor och köpte med mig massa bär

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • <3

  Jasmina Montnémery 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Ett tips är Winterviken, Aspudden eller Örnsberg, fantastiskt fint och jag trivdes där innan jag flyttade hem till Malmö igen.

  Malmöiten 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Är ni inte gifta? Bara har för mig det, men han benämns alltid som kille el pojkvän här i bloggen haha :p

  Johanna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hur blir det med din pojkvän?? Ska han flytta upp eller ska ni ha två lägenheter ?:)

  Hanna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Kul att du har börjat träna! När det gäller lägenhet så här ju verkligen Kungsholmen jätte fint. Personligen så tycker jag mest om djurgården men det är ju ganska svårt att få tag på något där nu och dessutom så är det ganska höga priser men du får lycka till med att hitta något som passar dig. Det är ju ganska svårt när man kommer till en ny stad, att veta vart man ska bo osv men det går ju alltid att flytta om man ändrar sig och dessutom har du ju redan hittat en favoritbutik, vilket är en bra bit på vägen. Ha en fortsatt fin dag Kram

  cococompany 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/cococompany
  Svara
 • Stockholm?! Vad händer? Nu får du ju berätta! Ska du flytta från Malmö helt? Ska din kille flytta med?

  Anna 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!