Ny väg

Hej på er,

Det har varit ett par intensiva dagar och en hel del stora förändringar på jobbfronten. Jag har länge haft en känsla av att jag vill utveckla mitt mäkleri. Jag startade min karriär 2011 och blev samma år titulerad till Skånes bästa säljare och rookie på det bolaget. Jag blev headhuntad över till min nuvarande arbetsgivare och gjorde otroliga försäljningsresultat, bättre för varje år.

Jag blev bolagets bästa kvinnliga mäklare i söder och jag blev partner. Jag startade upp deras instagramkonto och mitt egna under tiden. Samt att jag började styla alla objekt jag hade till försäljning. Jag var på toppen av min karriär….. men vad gör det om du inte ser att du kan växa mer?

Tro mig, detta har varit en resa, jag har fått kämpa för att nå mina resultat och att säga stopp för att ta reda på vart jag vill göra detta har varit så himla tufft. Jag behövde ett miljöombyte och det har jag fått nu.

Ni anar inte hur otroligt taggad jag är på att komma tillbaka till mäkleriet och en ny firma där jag kommer utvecklas ÄNNU mer.

Ni kommer få en mäklare som gör det lilla extra och jäklar vad jag kommer kämpa!

Mer info om vart senare……

Dags att fira

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hahahahahahaha vilken kung du va där!!!

  Stephanie 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hoppas du inser att jag ser vart din IP-adress är från haha! Sköna vänner

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Edward & Partners alltså…
  Hoppas för din del att du är medveten om vilket rykte de har bland resten av stockholms mäklarkår, haha.

  Anonym 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Ska du flytta helt från Malmö upp till Sthlm då? Eller kommer du att pendla? Grymt jobbat!

  Stephanie 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Man kunde ju se det på instastories, Edward Partners i Stockholm och Joanna Fingal skrev att du skulle flytta upp så det säger väl en del. Synd att en av Malmös bästa mäklare lämnar dock!

  Lilja 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Grattis! ?⭐️? Jag anlitar dig mer än gärna när det är dags för oss att sälja vårt hus i Vellinge ?

  ByFelicias 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/byfelicias
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!