Fläkt i köksö

Så nöjd med valet att ha köksfläkten nedsänkt i ön!

Nästan alla nedsänkbara fläktar är i krom så jag blev galet glad av att hitta en som var helt svart!

Märket är Elica

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Tänkte bara höra va du tycker om er köksfläkt? Om den suger upp oset bra och så? Ska renovera ett kök och skulle gärna ha en sån fläkt då vi hade tänkt ha spisen på en köksö, men är osäker på hur bra dom egentligen är jämfört med takhängda ?

    Olivia 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Alltså jag älskar din blogg, stil, lägenhet och ja, allt!!!! Jag har en fråga, skulle du vilja berätta vad er renovering gick på ett ungefär för pris, har ingen koll alls på renovering och ni har ju fått det helt fantastiskt! Nu tänker jag bara allt ni gjort, kök, bad osv. Mängder av kramar!!

    Julia 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!