Tandställning före & efter

Hej fina ni,

När jag var yngre så följde jag med min stora syster Jennie till tandläkaren för hon skulle få fast tandställning, som den störiga lillasyster jag var så hånade jag henne en hel del inne hos tandläkaren. Karman slog till direkt och tandläkaren såg mitt fula grin och vips satt jag i stolen och skulle få fast tandställning jag med haha.

Räls i ett par år så hade jag perfekt smile. Nu på äldre dar så började tänderna flytta på sig igen, framförallt en tand började ställa sig ut.

Jag fick nys om en metod där du har lös tandställning, sover med den och har den i så mycket du kan som successivt gör dina tänder raka!

HALLELUJA det funkar. Kolla skillnaden nu efter bara någon månad!

Metoden heter Inman Aligner och det finns bättre före&efter-bilder än mitt ”lilla” problem

Jag går till Laya i Malmö ni hittar henne HÄR

Kolla detta resultatet ovan, hittade det på deras hemsida HÄR finns före&efter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej;)Du är ju bäst vet du det,att du delar med dig precis nåt som jag måste ha också??

  Edi 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Tips från en tandläkare: invisalign är ett bättre val men fast tandställning utförd av en ortodontist (specialist på tandställning) är det bästa valet. Man kan ha tandställningen på insidan av tänderna så att den inte syns. Finns många bieffekter med invisalign så som bettfel och rotresorptioner mm. Lycka till J

  R 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Det lönar sig även att vara försiktig med detta. Jag hade clear aligners,visst blev mina tänder rakare men mitt bett förstördes. Nu måste jag snart ha vanlig tandställning (som tur är det bara en ståltråd nu för tiden) för att få det korrigerat. Kul när man nyss fyllt 30!Så det lönar sig verkligen att först kolla med en expert som utväderar situationen, en som är specialiserad på ortodonti. Clear aligners/inman kan funka för vissa men man ska vara försiktig. Har förstått att vissa som sysslar med inman alignersintw är specialiserade på ortodonti.

  i 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!