Måndag

Hej bästa ni,

Gick upp tidigt idag för att vara på möte kl 10 sen åkte jag till rummet och byte mina jäkla Valentino skor som dödar mig till mina uttjatade chanel som är så sköna att jag antagligen kommer bo i dem hela sommaren haha. Tog en uber med säkerligen den äldsta chauffören i staben som körde så långsamt att jag fick panik ihop med den extremt stressande klassiska musiken han spelade Hahahaha.

Mötte upp min Snyggimån för att se vad Zara hade att erbjuda oss, jag hittade så mycket fint! Bland annat den här sjukt fina jeansjackan som är sådär skönt slapp och sliten!

Vi hade bokat bord på Milles som M pratat så gott om och deras asiatiska råbiff…… wow.

Nu sitter jag i hotellbaren med min tredje coca cola för idag…..känner beroendet komma krypandes igen oh no 😉

Ska iväg på middag ikväll på ett ställe i Gamla stan – MYS!

Den ser fasen inte god ut på bild men MUMS, asiatiskt råbiff wow. Sååå god. En massa inlagda grönsaker och soya. Nu har M fått mig beroende också.

Kunde inte låta bli dessa coola brillor på Zara, 169 kr HELLO

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!