Last night

Asså tacos….. på Yuc. Dem förstör min fredagstaco. Huuur jäkla gott?

Dem längst till höger var bäst. Asiatisk råbiff i hårda skal… äsch. Inte alls gott! 😉 Massa picklad rödlök på allt med som jag älskar.

Blev lite öl och ett stopp innan jag åkte hem, så jag var hemma ganska tidigt för jag hade frukostmöte på Nouws kontor. SÅ där har jag nyss varit.

Nu sitter jag i Cadierbaren igen och äter frukost nummer två Haha. Äggröra med tryffel..…. ehm. Detta blev en jobb/matresa. Snart kommer nästa möte hit.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Du skriver alltid ”dem” när det ska vara ”de”. Kanske en petitess för dig, men jag tänker att när du ändå skriver dagligen så kan det ju lika gärna bli rätt…! Om själva regeln känns svår att lära sig så blir det nog oftare rätt om du börjar välja att istället skriva ”de” alla de gånger du tror att det ska vara ”dem”. Lycka till och ha det så bra ?

    Emmahemma 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Mmm tacos?

    Filippatipsar 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/filippatipsar
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!