Något fattades

Det var något som fattades i hallen, jag är inte alls glad för tavlor och kommer MAX sätta upp 4 stycken, tycker det är så cleant just nu, så hallen tänkte jag först en spegel men sen hade jag köpt en massa lister till väggarna i sovrummet och testade att sätta upp i hallen och WOW. Det var verkligen det som fattades, nu blev det ett helt magiskt rum.

Där finns även den öppna spisen som går att elda i snart, hur jäkla mysigt? Tänker mig en mörkblå Gubi fåtölj här med!

Listerna köpte jag på Bauhaus, gick till området där dem har golvlister och hittade raka och dem mest tunna listerna som har rak baksida som DENNA

Sen körde vi på vit färg från Färg och bygg som heter Light and space, det gör rummet så sjukt mycket större!

Före / Efter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!