Idag

Hantverkarna är så DUKTIGA! Börjar verkligen se slutet nu. Just nu är dem inne och fixar sista stuckaturen i sovrummet, blir verkligen pricken över i:et där! Nu ska jag bara ta tag i vår walk in closet som är VÄLDIGT speciell, jag har en tanke i huvudet. Jag ska bara få någon att producera sakerna haha.

Åt en så JÄKLA god lunch, direkt utanför på vår gata ligger en restaurang som heter Burrito tror jag, asså…… deras bowl med pulled turkey. Jag är beroende redan.

Världsskön hoodie från H&M /jacka från LXLS/ Väska Chanel / Mössa H&M

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vart köper du all fantastisk stuckatur? Kärlek!

    Malin 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!