Lunch

En av dem bästa sakerna med att jobba hemifrån är att man kan laga mat, älskar att laga just nu. Det brukar gå i vågor men när jag har tiden så är det helt underbart att stå och pilla och lägga upp fint.

Redan innan jag började instagramma och blogga så la jag alltid upp maten fint. Även när vi hade gäster så gick/går jag ALL IN på dekorationen. Det är ju halva grejen! Den som påstår att maten inte smakar godare ljuger 🙂

Jag hade brysselkål hemma som är en stor favorit hos mig så det fick bli detta till lunch med en massa gott bröd som jag doppade i hummus! Till dem äter jag gräddfil och chili sås 🙂 Den där röda med en tupp på haha

Gör så här

Köp en på brysselkål

Citron

1 påse Pinjenötter

Parmesanost att riva

Smör att steka i

Tillagning

Halvera brysselkålen och smält smör i en stekpanna, stek dem på medlehögväme så dem får färg i ca 10 minuter (beroende på konsistens och vad du gillar)

Häll över ca 1 msk av citronsaft

Plocka av och lägg på en tallrik strö över flingsalt och riv parmesan över

Rosta pinjenötterna och häll över brysselkålen

NJUT

MASSA parmesan

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!