På begäran

På begäran av många så skriver jag vart allt är köpt mina små undulater 😉

Marmorskivan hittar ni HÄR det är 60×60 cm precis som i länken som vi har. Det är två skivor bredvid varandra.

Klädstången hittar ni HÄR

Happy shopping 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så himla snyggt!! Jag funderar på att köpa en lägenhet till hösten eller våren, det blir min allra första. Har du några tips på vad man ska tänka på? Ska jag köpa en som är ”färdigrenoverad” eller en jag kan göra om helt själv? Hur hade du gjort? Hoppas du vill svara ?

    Anna 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Så snyggt!!!

    alicepetterssoon 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/alicepetterssoon
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!