Min hy

Har i ungefär varit dålig i ett år, speciellt runt hakan 🙁 Min fina vän Lucia rekommenderade dessa krämer och jag började i fredags med dem! Redan nu känns hyn lite renare på något sätt. Jag har tagit bilder före på min hy och ska visa hur resultatet blir! Finns inget värre än kass hy.

Jag har inte hört talas om dessa produkter tidigare så det ska bli kul att se.

TEBISKIN® är hemvårdsprodukter till klinikbehandlingarna ENERPEEL®. Avancerad hudvård i potenta styrkor med vetenskaplig dignitet. Produkter och behandlingar står för innovativt nytänkande baserat på marknadens senaste patenterade teknologier. Konceptet tillgodoser dagens och morgondagens medvetna konsument som vill ha maximal effekt på minimal tid. Konsumenten vill ha enkla hudvårds-rutiner med få produkter som levererar tydliga resultat. TEBISKIN® med ENERPEEL®-behandlingarna ger Dig verktygen Du behöver för alla konsumenter, hudtyper och hudtillstånd.

TEBISKIN® Cytoceuticals fokuserar på orsak framför symptom och samverkar på cellnivå med huden och dess funktioner för optimal hudhälsa. Produkterna omfattar även specialvård vid injektionsbehandlingar, plastikkirurgi/operativa ingrepp och dermatologiska hudtillstånd.

ENERPEEL® är klinikbehandlingarna som förstärker hudvården, korrigerar oönskade hudförändringar och verkar för effektiv antiåldrandevård. Regelbundet underhåll bevarar hudens ungdomliga struktur och hälsosamma utstrålning.

 • Multifunktionella produkter för estetisk problemlösning
  – Acne, Rosacea, Pigmenteringar, Antiage/Åldrad hud, Ärr/Ojämn hudstruktur
 • Avancerad hudvård baserad på innovativ forskning och historik inom Farmaceutbranschen
 • Dermatologiskt testat och sterilpackat
 • Berikar och stimulerar huden på cellnivå
 • Integrerar med cellernas kommunikation och ämnesomsättning

Ni hittar deras hemsida HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Dessa produkter var en gåva av min nära vän ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Hej, om det är sponsrat som tex NAKD jag gjorde reklam för så står det alltid ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Hej Bisse! Superfin blogg och mycket inspirerande inlägg. I flera av dina inlägg där du tipsar om saker undrar jag lite om det är dina åsikter eller om det är sponsrade inlägg, enligt MF-lagen ska detta alltid framgå så är helt enkelt lite nyfiken över detta ?

  JOhanna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Nu bara ska vi få rätt på huden ?

  Lucia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hej! Vad fint det blir i din nya lägenhet. Vart har du köpt lampan över matsalsbordet? Har letat efter en sådan länge. Tacksam för svar! Bra blogg, ha det bäst?/Amanda

  Amanda 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Spännande att se om det blir bättre. Dermaceutic är annars grymma ?

  ByPetras 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bypetras
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!