Nyttigheter

Sprang förbi torget här i Malmö och köpte på mig en massa gott, ni vet en sån där dag när man är sugen på ALLT hela tiden haha. Färskpotatisen, alltså jag har LÄNGTAT så efter att få äta den.

Jag tar dem som är minst, kokar dem sen på med massa flingsalt, smör och doppar i gräddfil med gräslök.…. Ehm HEJ,

Nu är det säsong för sparris med, hur gott. Gäller bara att ha doftljus på toaletten sen ….. haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • åååh gott

    AdinaNordin 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/adinanordin
    Svara
  • Hej! Skulle önska mig ett inlägg om ert boende i Marbella. Min man och jag är sugna på något i Sydeuropa. Jag är mest intresserad av solkusten medan min man är helt inställd på Mallorca,han menar att det också är bättre ur ett investeringsperspektiv. Vår tanke är att köpa en trevlig lägenhet men kanske någon gång i framtiden när vi har mera tid att byta ut det till ett hus. Har också känslan av att man kanske får en lägenhet på Mallorca lättare såld än en på solkusten. Skulle gärna veta hur ni tänkte då ni skaffade boende i Soanien..

    i 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!