God morgon

Åter i havet av lådor, det tar aldrig slut. Hur mycket prylar kan vi ha??? Helt sjukt haha. Det stoppade inte mig från att köpa Klong-vasen igår, kunde inte låta bli den i silver. Så jäkla fräsch!

Var och köpte lite blommor med igår.

Skickade iväg E för att köpa latte till mig , skönt att ha så mycket caféer och restaurang runt omkring. En jäkla skillnad från att bo i villan där det fanns NADA. Saknar inte det ett dugg. Hus alltså.

Denna våning ligger mitt på Davidshall, har bott på Gamla Väster innan i tre år men jag måste säga att Davidshall slår Gamla Väster, jäklar vad mysigt här är. Nära till precis allt också. Inte helt fel att jag slipper hålla på med parkering för vi har garage i huset – ÄLSKAR. Lite ovanligt för att vara här kan jag säga.

Idag ska soffbord, stolar och sidobord komma. Så idag kan ni förvänta er en hel del bilder på resultatet. Är så spänd!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!