Pickyliving

Förvaring…. förvaring, förvaring. Denna ständiga brist haha. Vi har en hall som fungerade som serveringsgång tidigare som vi tog bort alla garderober och en ”äldre” serveringsgång för att kunna maxa förvaringen!
Garderober från Ikea i all ära för att de är billiga och praktiska men vi ville ha något som kändes lite extra och valet föll på Pickyliving och deras löjligt snygga fronter! Man köper alltså stommar från Ikea och resten från Pickyliving!

Vi valde 3000-N som är en grå färg med släta luckor. Färgen var ännu finare i verkligheten ! Handtagen är i koppar!

Ska visa dem byråer som vi Köpt därifrån! Gaaah bästa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!