Hej puffen

Var inne och köpte världsfina lampan Snoopy och ramlade över denna fina puff i sammet! Passa riktigt bra till dem gröna sofforna i sammet!

Jag funderar på att ha mattan från Ikea få den är ganska ljus och neutral! Ska släpa hit den och testa nu….. kan jag klona mig själv så det blir enklare att bära allt haha! E är på speljakt och jag har noll tålamod med att vänta. Det ska hända NU. Kanske därför jag haft tre ryggskott under vår tid ihop hahahaha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Skitfin puff!!??

  Lily_Dargahi 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/lily_dargahi
  Svara
 • Vill också gärna veta vart puffen är ifrån ?

  Emma 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Superfin puff. Vart har du klot den? ? Tacksam för svar! ?

  Carolin 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!