Flyytlass i Stockholm

Hej,

Befinner mig i bästa staden Stockholm! Vi brukar alltid fira påsk hemma i Åhus med hela familjen men nu är min ena syster med familj i USA och lägger upp massa jobbiga stradbilder från Miami haha och min andra syster som bor här uppe ska flytta från sin lägenhet på Södermalm till en villa!

mamma och pappa kom upp igår med så jag spurtar in nu när det roliga börjar, alla DETALJER – WOHO. Jag och min syster Caroline ( Hon är förövrigt GRYM mäklare och franchisetagare till Skandiamäklarna i Nacka, så ska ni sälja så vet ni med vilka! KLICK för att komma dit.

Har köpt inflyttningspresenter, smet in på Bolia och blev förälskad i typ allt haha.

Hur fina marmorbord??

Från Booli

Detta sidobord – ETT MÅSTE

Här bjuder jag på väldigt Ralph Lauren outfit haha 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Vackra Bisse! Du har så snygg stil!!! Älskar din outfit i detta inlägget, kan du inte tala om mer vad du har på dig, så man kan inhandla!!! ? Ha en superfin påsk! <3

  Vivi 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Oh bissonny <3 Hahaha

  Jasmina Montnémery 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Wow, älskar det bruna marmorbordet! Hoppas ni får en fin påsk ??

  Bokstund 0000-00-00 00:00:00 http://bokstund.wordpress.com
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!