Hemma igen

God morgon!

Landade i Sverige kl 18 i går, skön tid att landa, så jag fick lite söndagsfeeling. Åkte och köpte dumplings som jag stekte och åt enbart det haha. Ibland snöar jag in helt på vissa maträtter, ibland nyttiga, ibland en burk nutella 🙂

Sitter just nu i soffan och förbereder mig inför morgondagen, ett stort steg för mig kan jag lova. Mer om det lite senare.

Nu ska jag ta fram anteckningsblock och skriva ner allt jag behöver göra i veckan med alla saker som blivit lidande när jag var iväg. Ska inom lägenheten och se hur långt dem kommit med allt.

Men först en lång dusch!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Har nyligen hittat till din blogg ? följde dig på instagram förr i tiden men nu har jag inte den kvar. Glad att kunna få inredningsinspo här istället! Gillar även att följa dig på dina resor. Jag missade din frågestund men har 2 väldigt ytliga frågor. Vad använder du för rouge och vad menar du med ”Nars ljusaste” under ögonen? Vanlig concealer? Tack för fina bilder och rolig läsning!

    Lina 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Hej Jannike! Skulle inte du kunna berätta lite kring hur de gick till när ni köpte er lägenhet i Spanien? Vad ska man tänka på? Tips på bra mäklare att ta kontakt med? Hur är området där ni har eran? Finansering, har förstått att svenska banker inte godkänner en utlands bostad som en säkerhet? Ganska mycket frågor då vi går i köp tankar i ungefär samma område som ni har er lägenhet! ? Och stort tack för en bra och inspirerande blogg! Ha det fint! / Caroline

    Caroline 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!