3D-bryn före och efter-bilder

Jag ÄLSKAR markerade bryn. Så jäkla snyggt. När jag tittar tillbaka på bilder på mig själv för bara tre/fyra-år sedan så är det en otrolig skillnad i hur jag sminkade mina bryn. Nu syns mina ögon mer när jag fyller i brynen. Jag hade Anastacias mörkbruna innan och den funkade super. Sen såg jag fler och fler göra 3D-bryn och resultatet blev sååå snyggt på dem. Så jag tog tag i det och fixade mina bryn hos bästa Suzi på CbyVanessa som ligger på Triangeln. KLICK Säg mitt namn där så får ni rabatt på just detta!

Här är lite bilder på före och efter!

Sminkade alltid dem =)

ÄLSKAR att vakna upp så här med fransar OCH bryn!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!