Svar på frågor pt 2

Linda,

Hej så trevligt med frågestund ? Hur ofta hinner du ringa din mamma / komma hem ? ??? kram Mamma

HAHAHA ringer genast

Ebba,

Hej! Jag undrar vad det kostar att anlita dig för att komma och kolla på en lägenhet och ge lite stylingtips? Bor i SJ-husen i Malmö och går inte i dagsläget i säljtankar men skulle vilja ha lite tips på vad jag kan göra med lampor och kuddar och dylikt som inte behöver kosta så mycket. Kram ?

Hej! Det ligger på 1700 kr och då får du inköpslista vart du hittar allt med rabatter via mig J

Sofia,

Hej! Den lägenheten ni bodde tillfälligt i som ni precis sålde, vad kostade den när ni köpte den och vad fick ni för den när ni sålde den? Tack för bra och inspirerande blogg! ?

Det går jag inte ut med L Kan bli så mycket problem tyvärr

Anna,

Hejsan! Jag undrar varför ni valde att flytta från ert underbara hus till lägenhet? Samt vad du har läst för utbildning för att bli mäklare? Underbar blogg och insta! Kram

Kolla svar ovan J Mäklarutbildningen i malmö! Tack snälla

Hanna , lö

Vad jobbar din kille med?:-) har ni planer på att skaffa barn inom snart framtid?;-) kanske personligt men vad kostade din Chanelväska hehe? Den är såå fin. Hur ofta tränar du?:-) tror du att du kommer jobba som mäklare förevigt? Känner du många som blivit utbrända av mäklarjobbet? Undrar även om det inte är ”jobbigt” att jobba kvällar och helger som mäklare? Och hur ser en typisk mäklardag ut (tänker mest tidsmässigt) ? sorry för många frågor haha!

Han har egna företag som jobbar med events och festvaler.

Den kostade runt 30.000-35.000kr

Tränar max 2 ggr i veckan

Tror inte för evigt, men ett bra tag till J

Ja en hel del faktiskt och en del på väg men som inte riktigt är där ännu men varningssignalerna är där L

Ibland blir det lite drygt med alla sena kvällar men är bättre på att lägga fler möten samma dagar så det slipper bli alla kvällar!

En typisk mäklardag för mig är att va på kontoret vid 10 sitta och förbereda de möten jag ska på, har en assistent som gör magasin och planskisser och pratar med föreningarna annars hade jag gjort det. Sen är det att återkoppla till dem som varit på visningar under dagen, lägga upp bilder och texter på objekten sen vid 16 börjar visning och möten fram till 19/20!

Sofie,

Hej! Först av allt vill jag säga att jag tycker du är grym och inspirerar många personer som läser din blogg och följer dig överlag. Jag tycker att du är såå cool och bara skiter i ”jantelagen” och kör ditt ”race”. Du inspirerar mig att bara KÖRA helt enkelt. Jag själv är 22 år och har lyckats inom min bransch och har en ljus framtid men börjar känna mig stressad över pressen jag sätter på mig själv och pressen som kommer med sälj-yrket. Jag undrar om du varit med om något liknande? Jag har svårt att slappna av och känna att ”denna månad har jag sålt det jag ska och mer” men det känns ändå inte ”nog” om du förstår hur jag menar. Tack för svar och grym blogga har du!

Vad gullig du är, önskar fler var som du. Jag håller på att din generation är en mer förlåtande och icke jantelagen av er =)

Jag var med i din ålder och jag kämpade så otroligt mycket. Jag hade ett ekonomiskt mål. X-antal pengar på ”kontot” eller investerat. Det har jag nu, 6 år senare. Jag hade lite ytiga och materiella mål, som en väska och en klocka. Satte upp lappar så jag skulle vara motiverad. Det jag vill ge för råd är att ha mål som är uppnåliga. Det tar TID, lt det ta tid. Då uppskattar du värdet av pengar och sakerna du köper. Det är en fin egenskap du har och den kommer ta dig långt, det du ska ha tid för också är famlj, vänner och partner. Du MÅSTE ha dem och få energi. Pengar är inte allt, det underlättar J Fråga dig själv varför du har detta mål, är det trygghet? Varför kopplar du trygghet med pengar? Så fortsätt som du gör och ge dig själv små presenter och RES för då kopplar du av och får energi igen J

Bella,

Hej.Tack för en bra blogg. Kan du tipsa om ett fint matbord och stolar för 4, som inte kostar en förmögenhet. Jag har sån beslutsångest ? jag kommer ha sarfatti lampan. Tack på förhand

Jag älskar runda bord och Ikea har ett vitt som är sjukt fint. Stolar kan du köpa online som ser ut som äkta Eames de ligger på runt 600 kr från England =)

Johanna,

Fin blogg och kul att du representerar Malmö! Så många av bloggerskorna har ju Stockholm som bas och tipsar också nästan bara om Sthlm. Jag skulle vilja få tips om hur man ska tänka inför att anlita hantverkare inför renovering, det verkar du och din man ha bra koll på! Tips på vad man ska tänka på när man anlitar, vad man ska undvika och hur man ska planera eftersom renoveringar ofta är stora projekt. Tusen tack för en rolig blogg och att du är en sån Power-woman! <3

Eller hur, blev galen att ingen fanns här haha.

Vad ska du renovera? Badrum – kolla företaget ta en rekommendation från en vän som anlitat! Googla om dem J Beställ dina badrumsval online, även köksmaskiner. Annars ska du PRUTA be om rabatter mm på plats, de har minst 20 % och även 30 % på kakel och klinker. Ta in offerter och pruta med dem. Undvik att lägga dyra kostnader på kök, ikea är bäst och ta säkra val som alla nya köpare hade gillat. =) Inga starka färger haha,

Caroline ,

Hej, Tycker det är så roligt att läsa din blogg och få så många tips på inredning! Tycker dessutom att du har såå snygg kropp, får man fråga vad du väger, hur lång du är och vad ditt midjemått är (där är som smalast)?:)

Vad kul J tack så mycket. Får tacka högre makter och gener. Jag är 170 cm och väger runt 56-60 kg gissar jag. Jag har inte vägt mig på flera år. Det är bara en siffra kära du. Har inget måttband hemma haha J Så tyvärr inget svar.

Aylin,

Hej hej, tycker du e verkligen jätte vacker och så duktig på inredning. Dem frågorna som jag undrade har andra frågat så jag måste fråga något annat Hahaa.. hmm dina skönhets tips tack! Har du plastik opererat dig? ? Du sa att man fick fråga allt Hahaa! De e lugnt om du ingen vill svara! Kraaaam på dig och älskar din insta och kul med din blogg!

Jag har gjort brösten 😉 Annars har jag fyllt läppar och botox! Haha ingen fara jag skäms inte =)

C,

Hej! Tack för en inspirerande blogg o instagram konto ? Jag undrar 1. vad ni sålde huset för o vad ni gick med för vinst? 2. Umgås du bara med vänner med lika bra ekonomi som du/ni? 3. Hur klarar ni det ekonomiskt att både ha lgh i Malmö, Spanien o Miami? Vad kostar det? Kram

Går inte ut med vinst , offentliga handlingar om ma vill titta haha 😉

Gud nej, har mina vänner inte råd med en middag betalar jag mer än gärna J

Vi har jobbat otroligt hårt i tidig ålder och lyckats med bra affärer så det är så vi klarar det. Får tacka Sverige för lånelöften också hahaha

Elin,

Hej! Jag undrar om du kan berätta hur du kom in på spåret att bli mäklare? Var har du utbildat dig? Sedan har jag också sett någonstans att du har varit hudterapeut, stämmer det? Du får gärna berätta sambandet, hur du gick från det ena till det andra ? tack för en superbra blogg, så kul och inspirerande! Kram

Min syster jobbar som det i Stockholm, så jag tyckte det verkade så roligt. Hängde med henne på hennes jobb och ville sååå gärna bli det efter det! Jag utbildade mig 1 år till hudterapeut men jobbade aldrig som det. Inget samband förutom att jag ville ha gjort allt pluggande direkt om jag ville buta en vacker dag J Tack fina du

Hanna ,

Vad rekommenderar du att man väljer för ”skinn” på sin Chanelväska?

Min vän som är expert säger caviar det är mer slittåligt än lammskinn

Hanna ,

Hur har din kille lärt känna Steve angelo? ? och vad jobbar din kille med hehe?:-)

Han hade en spelning i Malmö på min killes festival och nu är han med och hjälper Steve i Kina för framtida spelningar där.

Yelena, Igår, 16:05

Hi!

I love all your posts. Specially when you share Malmo local places to go and to do and your trips to Marbella.. I just moved to Malmo and its really good to know what cool girl like you like and enjoy. We also pleanning on buying flat in Marbella and I love all your tips about Spain!:)

It would be intresting to know more abour your beaity secrets, design tips and your goals in career and life.!:)

Wow, so fun that you will buy an apartment there! I can hook you up with the BEST broker in town!

Career: I had a goal and that was to have my own company and now I do =) My next step is to combine it with a stylingfirm with an awsome girl or boy (whom I havent met yet) and have my own styling company. In life is to have time for my friends and family and TRAVEL allot. Haha.

Helena, Igår, 19:06

Hej! Härligt att följa en smart kvinna med driv, engagemang och som dessutom har sjukt bra smak! Jag jobbar som jurist och jag tycker ofta att man stöter på dem som ska tycka och tänka om ens yrkesval. Att man dessutom är kvinna som hörs och syns och är duktig på det man gör verkar också sticka i folks ögon, främst andra kvinnors-tyvärr! HAr du några tips på hur du boostar dig själv och andra, runtomkring dig, i ditt yrkesliv?! Vänligen, Helena – vonhofstenhome.

Vad kul att du uppfattar mig så, guuud jag. Herrejäklar vad folk har att säga om ens yrke och framförallt att man visar att det går bra. Vem vill inte ha en jurist som är duktig?? Eller en mäklare som säljer dyrt och bra?? Det är ju deras privatekonomi och deras privatLIV det handlar om!

Jag boostar mig själv genom att se mig i spegeln och är stolt, att mina föräldrar är stolta. Alla andra kan dra, deras åsikt betyder ingenting. Hårt men sant. Fortsätt sticka ut, ju mer du syns desto bättre J

Maja,

Vad är det bästa/sämsta med mäklaryrket? ?

Sämst är sena kvällar och söndagar.

Bäst är påverka dina arbetstider och lön

Malin , Idag, 08:20

Åh hej! Vad kul! 1. Hur sminkar du dig och vad använder du för smink ? 2. Har du några spar tips? 3. Hur ser ditt liv ut om 5 år ?:) kram

Har torr hy så jag använder alltid ngn fet krän. INGEN foundation för det sätter sig så fult på mig. Har NARS den ljusa under ögonen och på finnar haha. Sen puder från MAC som heter give me sun. Sen rouge …. Hahahha gud. Så lite saker jag är sämst. På smink! Har anastacias ögonbryns färg med! Mörkbrun geleform typ J


ella,

jag är tsm med en nattklubbschef och vi har varit av och på i 3 år nu. jag kan inte sluta tänka på hur jobbigt jag tycker det är att han har det jobbet och allt vad det innebär runt om. inte minst tjejer som är respektlösa. hur har du klarat detta oh har du något tips?

Hej kära du, minns att jag tyckte det var jobbigt i början. Sen insåg jag att vill han inte va med mig så hade han inte varit det. Även om han ser snygga tjejer varje gång han jobba så blir det även en del av hans jobb, att vara social och trevlig.Han hade lika gärna vara otrogen på sitt 9-5 jobb, du kommer aldrig kunna påverka det. Killar är lite enklare än oss. Vill dem inte va tillsammans så gör dem slut haha. Tjejer kommer alltid vilja ha din kille, det är så när man har en kille i rampljuset som andra tycker ser bra ut. Kill the with kindens säger jag. Låt dem inte påverka dig Ella. Det är upp till er att avgöra om det ska va av eller på, du vill säkert att han ska ändra men glöm inte att du själv måste göra förändringar med 🙂 Köp hem lite hämtmat i kväll och en flaska vin och snacka ut och skratta åt allt. Du öppnar dig först och berättar vad du måste bli bättre på, BLICKA INTE BAKÅT. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  Du hade inte kunnat tipsa om lite snygga vardagsrumslampor? Håller på och renovera och tycker du har en sådan bra smak!! Ha det bäst! Kram!

  Emma 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Tänkte på det du skrev om att dina inte hade råd med restaurang besök så betalar du gärna. Men du måste väl ändå umgås med folk i samma ekonomiska läget för inte kul för varken dig eller personen ifråga att känna sig obekväm?

  Anna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hej! Undrar vart du köpt dina fantastiska guldiga raybans som du bla hade på skidsemestern? Kan inte hitta dom någonstans. Tack på förhand.?

  Sara 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!