Svar på frågor pt1

Massa roliga frågor!
Ni kan ställa fler i kommentarer nedan till pt2 om ni inte fått ser på något här 🙂

Josefin,

Hur ser din hudvårdsrutin ut?

Haha så dålig rutin, usch. Mitt problem med min hy är hormonell och jag har inte hittat någon hudvårdsserie som kan hjälpa mig L Använt Dermalogica och dem är helt ok när man har torr/känslig hy men inte finnar!

Erica ,

Beundrar dig och din mans liv! Ni kör ert race och gör det jäkligt bra. Jag undrar mest om du fortfarande är kvar som mäklare eller om du bara tog en längre paus? ? Hoppas du tar hand om dig ?

Sötnos, tänk påatt allt du ser i blogg och instagram ser väldigt perfekt ut. Vi har våra problem med =) Men vi är väldigt lyckliga och sporrar varandra i våra yrkesval och han är en person som jag ser upp till väldigt mycket! Jag tog en 3 månaders paus. Det blev för mycket med tre olika renoveringar, en flytt och privata saker så jag gjorde det bästa jag gjort och det var att ta en paus från jobbet under tiden!

Birgitta,

Hej, är väldigt nyfiken varför du inte mäklar så mycket längre? Hörde något om att du blivit anmäld till FMI och därför tagit ett break? Men ville hellre fråga dig nu när du har en frågestund ? / trevlig helg

Haha, älskar alla dessa olika rykten som gårJ

Jag har blivit anmäld två gånger och bägge gånger har det lagts ner för att jag agerat helt enligt FMIs och FML regler och lagar, puh =) Detta var ett bra tag sedan och inget som hänt nu och inte anledningen. Skulle jag fått en anmälan där jag gjort fel hade jag fått en anmärkning som mäklare och detta är offentliga handlingar om man vill söka på en mäklare så kan få fram ALLT haha. Se svar om varför jag tog en paus läng upp J Kram

Victoria,

Jag har faktiskt en ekonomi fråga ? Hur mycket tjänar en mäklare på en försäljning? Har ni fast lön, procent på arvodet eller hur fungerar det? Du får gärna ge ett prisexempel på en försäljning.

Hej!

En mäklare tjänar ca 30 % av intjänat arvode! Ingen fast lön, för de flesta!

Om du säljer en bostad och har ett arvode på 100.000 kr så får mäklaren 30 000 kr , ett vanligt arvode i city (Malmö) ligger på 60 000 kr.

N,

Jag ska plugga till mäklare i höst och undrar vad ditt bästa tips är för att lyckas i branchen sen?! ?

Du får komma till Malmö och gå på Bjurfors föreläsning för studenter, då talar jag =)

Haha nej men det är att vara grym på psykologi och retorik. Ta en kurs och ha en bra självförtroende. Ha ett stort varumärke i ryggen och skapa ett eget varumärke (DU SJÄLV) under tiden.

Em, lördag, 11:49

Hej! Du är alltid så himla fin i håret. ?Vilken frisör går du till? Jag är ny i Malmö och skulle gärna vilja ha tips på salong. Sen undrar jag vilka restauranger du rekommenderar att äta på i Malmö. Du inspirerar! Kram Em ?

Så gullig du är, tack =) Jag går till Alda på Den salongen i Limhamn! BÄST är hon J

Restuaranger som är bra är: Atmosfär, Sky bar Malmö Live, Mockasin, Chill out sushi(regementsgatan) Lemongrass, Viblioteket, Nils, Steakhouse

Anna,

Är lite nyfiken på hur du träffade din man? Samt dina bästa dejtingtips, ifall du skulle vilja dela med dig av det! ?☀️

Vi träffades för snart 7 år sedan påen visning jag höll i J Haha. Han bjöd ut mig efter att vi varit ”kompisar” ett tag. Var dig själv, var öppen och ärlig med dina känslor. Då kan den inte gå fel! Var romantisk och kärleksfull, då får du det tillbaka J

Frida,

Jag undrar varför ni sålde ert hus? ?

Hej Frida! Vi köpte huset för snart 4 år sedan, det var min första bostadsaffär! Det gick inte riktigt att ändra planlösningen till det vi ville och det störde oss lite. Min vän på byrån där jag jobbar sa att vi kunde ta lite snygga bilder av mitt hem till min insta och Bjurfors. Samtidigt la han det i vårt register ”off market” för ett pris vi hade släppt för. Han hade någon spekulant och dem la över utgångspris och med ett tillträde på 8 månader för att vi skulle hinna hitta ett nytt hus. Det gjorde vi inte haha. SÅ där har du storyn J

Johanna ,

Undrar varför ni valde att sälja ert helt fantastiska hus och köpa lägenhet istället? Är det tänkt att bo där ett tag eller är ni på jakt efter annat? Längtar ni efter barn? Ni verkar vara ett underbart par ?

Kika på svaret ovan =)

Där ska vi verkligen bo, jag är inte så sugen på villa just nu. Är taggad att bo i stan igen i underbart sekelskifte och en bostad där jag fått gå all in med renovering exakt som jag vill ha det! Barn är underbart men jag väntar gärna J Tack så mycket, han är fin min kille J

Maja ,

Hej hej! Har några frågor jag tänkt på ? 1. Vad innebär det att du är ’partner’? 2. Varför flyttade ni från huset till lägenheten? 3. Är denna lägenhet tänkt att bli ert hem, eller ska ni sälja? 4. Om du inte jobbade med det du gör idag, vad hade du då gjort? 5. Känner du dig trygg i Malmö? 6. Ett U-kök med mycket förvaring, eller ett kök med en köksö och lite mindre förvaring…? (men snyggare ?) haha! Kul att du har börjat blogga i alla fall. Kram kram!

 • 1.Jag har ett AB där jag är ensam ägare som i sin tur äger aktier i ett bolag på Bjurfors!
 • 2.Se svar ovan
 • 3.Jaaa, vårt hem =)
 • 4.Jag hade gjort något inom sälj, INTE 9-5 jobb. Något där min kreativitet hade fått jobba.
 • 5.Ja absolut=)
 • 6.KÖKSÖ för tusan hahaha.
 • TACK =)

Mikaela,

Kan du inte berätta lite om dig och din man och hur ni träffades, och så? Är också nyfiken på hur ni har hamnat med lägenheten som ni renoverar idag, ni bodde ju i ett såå fint hus innan som ni väl också gjorde vid om jag inte minns fel? Kan du inte berätta lite om det? Kul med frågestund! Ha en bra dag, Kram!

Se svar ovan J

Karolina,

Hej! Sjukt inspirerande blogg. Hade jättegärna velat höra om din karriär – från nybliven student till vart du är idag! Samt mer om lägenheten sen när det är färdigt – hur det såg ut innan och vad kostnaden av en renovering (så som ni gjort) landar på. ?

Så kul att du tycket det J

Jag började plugga till mäklare när jag var 21 och klar 23 år ung haha. Hade 0 kr. Mina föräldrar har tre döttrar och inte råd att köpa BR till alla. Jag började bo i studentbostad. Sen flyttade jag in hos min kille och hans BR. Där bodde vi i två år och jag hann spara mycket pengar för jag hade enbart en halv avgift att betala och CSN. Så jag sparade ihop till en bra buffert och kunde betala en del av kontantisatsen och få ett bra lånelöfte till vårt hus. Där gjorde vi en vinst som sedan har blivit det jag byggt upp och kunnat investera och köpa ny bostadsrätt.

Vi lägger mycket pengar på renoveringen, herregud L tror den landar på runt 500 000kr

Men då gör vi ALLT, el mm.

Carin,

Hej! Jag undrar vad du har tjänat som bäst i månaden som mäklare? Dvs din bästa månad? Ungefär vad ligger din årslön på som mäklare? Tycker du har en så sjukt snygg kropp men verkar ändå äta och unna dig. Någon speciell diet eller hur håller du kroppen så slimmad? Vad är din längd och vikt? Ursäkta för personliga frågor men är det frågestund tar man ju chansen ?

Oj haha så specifik . Vågar man skria ut sånt här. Haha. Ja skit i jantelagen!!

En månad sålde jag 11 bostäder och då hade jag en inkomst på runt 180 000kr den månaden. Det är INTE vanligt att man gör sådana månader haha. Min har legat mellan 450.000-900 000 kr.

INGEN Diet, ät sunt och vad som passar dig. Det som passar andra kanske inte funkar för dig. LEV, skit i vad normen för en snygg kropp är. Huvudsaken är att du mår bra och din partner älskar dig för hur du ser ut. Ingen aning vad min vikt är då jag skiter i vad vågen säger. Jag väger mer när jag tränar och det är för att muskler väger mer än fett. Så kolla inte där sötnos.

Jag är 170 cm. Väger mellan56-60 kg tror jag =)

Jag tränar inte och får tacka mina föräldrar för bra gener. Jag försöker gå promenader och spela tennis J

Livet är för kort för att inte unna sig. Jag gillar inte godis så mycket utan äter hellre mat. Så dra ner på sockret i så fall för det är inte bra oavsett om du är smal eller ej. Sen får vi tänka på miljön så ät mindre kött för det är den största miljöboven på vår runda planet. Så mer vegetariskt!

Anna,

Hej! skulle väldigt gärna veta hur din karriär sett ut (minns att du skrivit något om att du även är hudterapeut?) och vad som motiverar dig mest med ditt jobb. Grym blogg & Instagram ?! Sund förebild!

Hej Anna J

Min kärriär, jag är jäkligt stolt över den. Det är något jag byggt upp helt jäkla själv med mycket tårar och långa arbetsdagar.

Jag blev klar hudterapeut när jag var 21 år och hade gjort högskoleprovet där jag fick bra resultat och kom in på mäklarlinjen i Malmö. Samtidigt började jag jobba på en av dem största mäklarbyråerna i Malmö (Erik Olsson) Där va jag assistent, receptionist och visningsvärd. Lite extra pengar att dryga ut CSN på J Där fick jag jobb efter skolan och gjorde ett magiskt första år och blev deras bästa nyanställda (rookie) jag stack ut med min karriär och sätt att jobba så jag blev headhuntad till Bjurfors på deal jag bara hade kunnat drömma om som nykläckt mäklare och blotta 25 år. Där fortsatte min karriär fram och jag blev bäst säljande kvinna i Skåne. Här blev jag även topp 10 mäklare av alla i Malmö. Förra året blev jag partner och känner att det är otroligt kul! TACK snälla du.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tack för svar fina ?

  Anna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Det är utan material !!!! HAHAHA hjälp

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Hej kära du, minns att jag tyckte det var jobbigt i början. Sen insåg jag att vill han inte va med mig så hade han inte varit det. Även om han ser snygga tjejer varje gång han jobba så blir det även en del av hans jobb, att vara social och trevlig.Han hade lika gärna vara otrogen på sitt 9-5 jobb, du kommer aldrig kunna påverka det. Killar är lite enklare än oss. Vill dem inte va tillsammans så gör dem slut haha. Tjejer kommer alltid vilja ha din kille, det är så när man har en kille i rampljuset som andra tycker ser bra ut. Kill the with kindens säger jag. Låt dem inte påverka dig Ella. Det är upp till er att avgöra om det ska va av eller på, du vill säkert att han ska ändra men glöm inte att du själv måste göra förändringar med ? Köp hem lite hämtmat i kväll och en flaska vin och snacka ut och skratta åt allt. Du öppnar dig först och berättar vad du måste bli bättre på, BLICKA INTE BAKÅT. ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • jag är tsm med en nattklubbschef och vi har varit av och på i 3 år nu. jag kan inte sluta tänka på hur jobbigt jag tycker det är att han har det jobbet och allt vad det innebär runt om. inte minst tjejer som är respektlösa. hur har du klarat detta oh har du något tips?

  ella 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hej världens bästa inspiration ? vi ska renovera kök o badrum. Vad är ditt bästa tips på hantverkare? Och märken på inredning? Och hur kan all e renovering gå på 500 000 då det känns som om normal renovering av 2 badrum o kök går på detsamma. Vi vill totalblåsa huset helt (120 kvm). Hoppas på svar ❤

  Anna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Intressanta frågor och svar, kul att du tog dig tid ??

  Johannagrahn 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/johannagrahn
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!