hur söt skylt? 200kr

HEJ!

Var i Köpenhamn i helgen, tar ca 35 min att ta sig in i Köpenhamns city, det finns gottom p-hus vid köpcentrat Magasin, från Malmö med bil, galet. Lite jobb för E medans jag hade ett mål. Ett riktigt slitstarkt fodral till min jobbdator. Föll för LVs klassiska mönster så den får agera som pappershållare på mina möten med 🙂 Vår vän och en av de mest positiva människor jag vet jobbade så fick lite extra service och en present 🙂 TACK Kristian! Som bor med sin sambo i en av Malmös finaste våningar, över 200 kvm med stuckaturen som får mig att stå och stirra i flera minuter haha.

Jag fick en korthållare med mitt smeknamn Bisse ingraverat haha hur kul?

Köpte även den här coola skylten som jag fick en massa bokstäver till låg på runt 160 danska kronor, inne på urban outfitters. Påminner om denna House Doctor .

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!