1 vecka kvar – Marbella!

Dags att tagga till! Exakt en vecka till jag och bästa Mathilda möts upp i Marbella. Vi har lägenhetsvisningar i två dagar med vår mäklare (BÄST) för hon och hennes man är sugna på att kika lite 🙂 Jag säger JAA mer härligt folk till Marbella YAY!

Sen kommer @joannafingal och Petra mina små MONSTER. Vi ska bo hemma hos mig , en riktig tjejvecka!! Behövs ibland 🙂

Jag insåg att jag har mer eller mindre INGA snygga sommar/vårkläder så jag använde det till ursäkt att beställa en massa snygga kläder från NAKD!

tänkte köpa CK-hoodien men min bästa Jas har redan köpte eller tänker köpa den i födelsedagspresent, hur kan jag veta det ? för jag är SYNSK hahahaha. Det andra klickades hem!

Annars har jag hällt på med lägenheten, beställt allt till badrummet och gästtoaletten. Gah så svårt det var att välja men nu är jag helt säker på mitt val. Ska skriva ett inlägg och renovering av badrum och vad man ska tänka på!

Annars har jag tvättat, hur tråkigt? Ett besök hos läkaren fick jag in också. Heja!

Sjukt nöjd med min baddäkt som köptes förr året så jag beställde en till därifrån!

Senast jag låg och solade var i Miami i januari!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Var har du opererat dina bröst? Sjukt snygga! Tacksam för svar då jag inom snar framtid ska göra mina. ?

    Karolina 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Jättekul detta ju… haha

    Jasmina Montnémery 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!