Tankar kring sovrummet och tillbaka som fastighetsmäklare

Var inne på jobbet en snabbis för att förbereda på att jag ska tillbaka – TAGGAD! Att jobba som fastighetsmäklare och partner är otroligt kul och jag har saknat jobbet och speciellt mina kollegor , dem har till och med saknat att jag skrämmer dem ; )

Är tillbaka i mitten på mars så ska ni sälja er bostad så RING FÖR TUSAN haha. Jag har jobbat i snart sex år, branschen är i ständig förändring vilket gör att mitt jobb också är det. Att kunna få utlopp för mitt stora intresse för inredning i jobbet är magiskt. Har ett stort förråd av inredning som jag stylar upp mina kunders hem med för att få till den där lilla extra känslan som i sin tur ska ge extra spekulanter så mina säljare får riktigt bra pris för sin bostad. Det har funkat så här långt och jag får sikta att komma i topp 10 mäklare i Malmö nästa år 🙂

SOVRUMMET

Blir ett rejält sovrum med walk in closet , rummet ligger mot innergården med balkong. Knäpptyst trots att det är mitt inne i stan. YAY.

Vi har återskapat rummet till hur det var i original, tidigare var det ett sovrum och ett kök här. Fiskbensparkett låg i hela rummet, blev sjukt glada när vi hittade det under en plastmatta.

I med att dem någon gång satt up en vägg så har man tagit ner stuckaturen. Vi har köpt ny gipsstuckatur och lamprosett, kommer bli hur bra som helst! På bilden ovan ser ni att dem satt upp lamprosetten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Superfin och mysig outfit ? Var kommer tröjor från?

    Emelie 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!