Grönt är skönt

Var såå osäker på att ta gröna sammets soffor till lägenheten men nu när jag suttit på Pinterest känns det helt rätt. Vi har beställt soffor från MeliMeli som nog ska komma vilken dag som helst. Köpte två som ska stå mitt emot varandra, nu är problemet soffbord.

Hade jag bott själv hade jag kört rosa!!!!

Bilder ovan från KLICK

Rosa och grönt HEJ….

Borden är sjukt snygga! Vet inte vart dem kommer ifrån 🙁

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Såg en soffa i mörklila sammet i helgen, den var heeelt fantastisk. En grön sammetsoffa skulle jag inte heller banga på hehe, så maffigt!

    Johannagrahn 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/johannagrahn
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!