Tillbaka efter en liten paus

Hej !

Gah två dagar utan mig, ni måste saknat mig 😉 haha. Har mått lite dåligt så jag pausade lite. Men nu ska ni få en liten bildbomb från lägenheten i Marbella på dem andra rummen. Takterrassen är inte så kul att fota ännu för där kom möblerna verkligen samma dag som vi skulle till flygplatsen så vi hann inte ens packa upp dem. Sååå irriterande med Spanien, allt tar sån tid. Inte bra för mig som har noll tålamod. Det skulle helst ha hänt igår när jag vill ha något 🙂

Ett par vänner till oss ska låna lägenheten över sportlovet så jag gjorde lite extra fint och gjorde lite hotellkänsla med produkter och så 🙂

Master bathroom 😉

Bäddat fint i alla rum

Badrum två med samma hotellkänsla 🙂

Sen var det dags att bege sig hem 🙁 Alltid lika jobbigt att ta sig från 20 grader till snö!!!!

Såå smidigt med Köpenhamns flygplats!

Snygg efter en 3,5 h flygning haha……….usch . Ja ja allt är inte perfekt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!