New in – Zara

Lite bättre bild på skorna 🙂 299 kr på Zara – HEJ bra pris. Golvet är faktiskt ett laminatgolv som kommer i denna ask-färg! Sjukt nöjd med det!

En power walk med denna älskade vän idag! Kallt som tusan men mysigt!

Testade mina nya jeans från Zara, även dem på rea, Lite boyfriend-fit! Tror dem gick på 199 kr 😀

Tröjan är från H&M – funkar som klänning också 🙂

Testar nya kameran, så far so good!!!

Smutsig spegel hjälpte inte 🙂 ÄLSKAR min skinnjaccka från LXLS – ni som bor i Stockholm, nu finns dem på Nathalie Schuterman Klicka för att komma till butiken!

Att sortera strumpor…… kan vara det tråkigaste som finns!

Hej,

Här sitter jag just nu och sorterar tvätten. Gick sådär först gången nere.i vår gemensamma tvättstuga!! Var 7 år sedan jag bodde i en lägenhet utan tvättmaskin och torktumlare. Jag gillar verkligen att du blir klar med all tvätt direkt, två maskiner och torkrum mm. Dock så var det en riktig fail. Jag lyckades sätta igång maskinerna utan att vattnet var på, någon hade stängt av vattnet till maskinerna – GAH! Tog mig sån jäkla tid. så jag har tvättat sen kl 11- 23… skojar inte. Jag hade sån tur att ingen annan hade bokat tiderna efteråt.

Så nu viker jag tvätt här hemma, vi reser ju i morgon och vill ha det fint när vi kommer tillbaka. 🙂

SNART KLAR men jag har alltid lite ”resfeber” innan jag ska flyga. Inte flygrädd längre men var det förr. Sedan gick jag till ett medium som sa att jag skulle bli en gammal tant så då försvann det haha. Jag flög inte på säkert tre år! Så illa var det. Ska berätta mer om det medium jag gått till i snart 6 år!!! Kommer inlägg om det i morgon 🙂

Sov gott bästa ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Blev nyfiken på det du skrev angående ditt medium. Har inte hittat ett inlägg där du anger vem det är du går till. Har också en jag brukar gå till men vill gärna gå till en annan för att se vad den säger angående en undran jag har ? Tänker har du gått hos din i 6år så anar jag att du är nöjd ?

  Sofie 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Min älsklingspingla <3

  Jassepasse 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Måste ha!

  Carpekuk 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/carpekuk
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!