Middag – recept

Här kommer godaste asiatiska receptet. SÅ GOTT. Ät med nudlar eller i salladsblad som vi gjorde 🙂

Du behöver:

– Nötfärs 500 gr

– Champinjoner 400 gr

– 2 burkar vattenkastanjer

– kokosmjölk

– dem två flaskorna nedanför på bilden, oyster sause och mushroom sauce

– soya

– callorit

– lime

– chili

– vitlök 3 klyftor

– glasnudlar

– Salladsblad

Gör då här:

Hacka svampen i små bitar och stek tillsammans med vitlöken i smör. Vattenkastanjerna ska rinna av och spolas med massa vatten, dessa ska hackas i mindre bitar – lägg dem åt sidan för dem ska i sist.

Lägg svampen åt sidan när den är genomstekt och fräs färsen. När den är genomstekt häller du i svampen med färsen. Häll i 0,5 dl kokosmjölk. Nu ska du ha i ca 1 dl oyster sause och ca 0,5 dl mushroom sauce. Här får ni smaka er fram! För att få en fin färg tar jag i callorit som gör den mörkare. Häll i 2 msk soya och pressa en halv lime i färsen. Häll i kastanjerna sist och rör om. DONE.

MUMS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!