Kamera och outfit

AMEN HALLÅ!

Kom precis innanför dörren, gah. Min bils batteri var slut haha, så jag fick panikringa en taxi för att ta mig till Restaurang Hipp för att äta lunch, gaaalet god flaskkarré. Sedan vidare mot lägenheten där vi hade tiff med hantverkarna. DEM HAR SATT KÖKET. Ni anar inte hur nöjd jag är över valet av färg. Lite vågat men nu när jag såg det kändes det så jäkla rätt.

Lovar bilder på det i dagarna.

Sen vidare till byggfabriken för att köpa snygga krokar i mässing till alla lamprosetter i hela lägenheten så vi kan hänga snygga lampor i alla rum. Belysning är så sjukt viktigt, där lägger jag mycket pengar. Det andra går att styla upp 🙂

Sen köpte jag kamera som jag får i morgon så ni får dåliga mobilbilder liiite till bara =)

Här kommer lite bilder från idag, nu ska jag göra mig klar för boxning!!!

Jacka från HÄR , väska Chanel och BÄSTA byxorna Freddy

Sååå gott

Skruvar till varje lamprosett

My new baby

Blivande sovrum =)

Mer stuckatur =)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!