Jobb

Hej kära ni,

Många som undrat vad jag sysslar med egentligen haha. Jag med 😉 Jag har jobbat som fastighetsmäklare i snart sex år och har. fått grymma utmärkelser så som bästa säljande kvinnligamäklare i Södra Sverige på Bjurfors. Topp 10 bäst säljande mäklare i Malmö 2016. Jag var helt slut, utmattad. Jag kände att jag var tvungen att ta ett steg tillbaka ett par veckor för att kunna komma tillbaka med samma energi som jag brukade.

Som ni kanske vet som erbjuder jag inte bara en mäklartjänst, mitt bolag som jag äger, utan erbjuder dessutom styling av bostäderna jag säljer. Så dem här månaderna har jag utvecklat detta vidare och är tillbaka i vår igen på Bjurfors med massa nytänkande och en jävla energi =) Har köpt in en massa fina stylingprodukter till mina bostäder jag ska sälja så det kommer bli Såå kul.

Först ska jag njuta liiiite till av att inte göra någonting och inte vakna med hjärtat i halsgropen och panikattacker 😉

I nästa inlägg ska jag berätta lite hur jag hamnade på denna karriär och hur jag blev unik när det kommer till att börja styla och använda det i jobbet tillsammans med sociala medier!

KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!