porslin

Hej hej hallå,

Får ofta frågan på insta vart mitt porslin är ifrån. En del är från detta Royal Copenhagen fantastiska märke! Jag önskar mig det varje år jag fyller år av föräldrar och svärföräldrar då det kostar ganska mycket. Det tar tid att samla på sig!

Det jag gjorde från början var att gå på loppis, då snubblade jag över ett svenskt märke som är så galet likt Royal Copenhagen Jag köpte 15 tallrikar, 20 assiette, 20 djupa tallrikar för 2.800 kr. JAG VEEEET det är helt galet och det är så jäkla likt det andra.

Så på bilderna nedan så är det stora fatet från Royal, samt bringan och den stora skålen. Har även kaffeservice och te-servce därifrån. Se hur sjukt bra dem går ihop! Så ett tips till dem som inte vill lägga en förmögenhet på tallrikarna och det utan lägga krutet på dem lite större sakerna 🙂

Det porslin som jag köpte på loppis heter Christineholm. Klicka på bilden för att hitta rätt till allt 🙂 Märket från Royal Copenhagen är Musselmalet

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!