Hetsen att inte äta

Hej på er alla,

Nu tänkte jag ta upp ett ämne som det talas mycket om bland min generation och jag som har en ”stor” blogg haha (Kan jag påverka dem få läsare jag har jämfört med dem stora bloggarna så är jag nöjd) vill gärna påverka och inte bara skriva om fina inredningsdetaljer, mina resor och hur ”perfekt” allt är.

Ämnet jag tar upp idag är kosten och hetsen kring vad du ska äta, eller rättare sagt inte äta alls – Som på Skam när Vilde tuggar tugummi och dricker Cola. Vi tittar på Victorias Secrets show och påverkas, vi påverkas av modellerna på catwalken, på nätsidan där du ska beställa kläder. På reklamen på tv osv. jag kan fortsätta hur länge som helst.

Nu säger jag inte att har du en snygg kropp så ska du inte dölja den, VISA UPP DIG va stolt över att du har ett bra självförtroende!

Jag har ”turen” att mina gener tillåter mig att äta vad jag vill utan att gå upp i vikt. Vilket var ett problem för mig när jag växte upp. Mina skolkamrater kunde säga ”Gud vad du är spinkig” i ett negativt tonläge och nedvärderande sätt. Det påverkade mitt självförtroende enormt. Jag hade storlek 24/25 i jeans. Jag köpte storlek 27 och hade på mig 4 par jazzbyxor under för att fylla ut dem. Så det kan vara åt andra hållet med.

Idag är jag bekväm med min kropp och har accepterat avsaknaden av dem kurvor som jag kan avundas mina tjejkompisar 🙂

Jag ska lyfta en vän till mig som startade på Viktväktarna för ett år sedan ( Som jag anser är ett sunt sätt att hålla koll på sin vikt OM man behöver gå ner i vikt för att det börjar bli ett hälsoproblem för dig) Det bästa är också att du träffar en coach som har koll på dig att du inte ska gå ner för mycket i vikt, utan hålla en hälsosam nivå så det inte går över styr.

Följ @mittviktigaval och inspireras till ATT ÄTA inte att svälta er! Var rädda om er hälsa fina tjejer och killar.

En otrolig förändring för henne inte bara fysiskt utan även psykiskt som hn skriver på sin Instagram

ÄT I MASSOR! Men rätt saker 🙂

Så in och ställ 1000 frågor till @mittviktigaval hur ni ska göra och bli helt enkelt inspirerade!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Har du förstorat dina bröst?? Ser ut som det:)

  A 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Oj vilken förändring!

  fejro 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/fejro
  Svara
 • Skönt att höra någon annan som hade lager på lager för att fylla ut jeansen – jag minns en gång när det gick för långt och ”lager-på-lager”-kläderna gjorde tusen nålar på låren, allt för att passa in ?

  emmahq 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emmahq
  Svara
 • EXAKT! Så otroligt viktigt att förmedla det bland alla. Stackars småtjejer som växer upp med stressen och pressen om allt annat.

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • SÅ viktigt att prata om. Och vet du? ju äldre jag blir desto mer inser jag att kroppens utseende inte är lika viktigt som utstrålningen!!

  ISA 0000-00-00 00:00:00 http://www.isabyl.se
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!