Min Mamma

Ett tack,

Som ni vet och kanske sett från när vi inredde vår lägenhet i Marbella så tog jag med mig min mamma. Superkvinnan som uppfostrade sina tre döttrar ( jag 2 år, mina systrar 4 och 6 år) samtidigt som hon gjorde sin barnmorske-utbildning. Med en man som precis startat ett bolag från ingenting. Det var en kamp varje månad att få ihop det ekonomiskt. Jag kommer nog aldrig att förstå hur tufft det var för mina föräldrar förens jag själv har barn och inte ens då kommer jag kunna förstå. Ni gav oss allt ändå, hur ni fick ihop det att vi kunde resa en gång om året är en gåta och jag är så tacksam att ni visade mig och mina systrar världen på bekostande av att ni inte kunde unna er något extra. Ni har gett mig respekten för pengar och dess innebörd. Jag blev bortskämd, på kärlek.

Du är kvinnan som står bredvid min pappa som fått honom att lyckas med sitt bolag som gör att ni nu kan unna er och det gör ni verkligen, ni reser, går på fester (mer än vad jag gör) det gör mig så glad att se er må bra.

Min mamma är i mina ögon en superkvinna. Hon har gjort mig och format mig till den kvinna jag är idag. Jag har alltid trott att jag varit mest lik min pappa. Efter nästan en vecka med enbart min mamma ( Utan syskon och syskonbarn som vill ha hennes uppmärksamhet) så har jag insett att jag är mer lik min mamma än vad jag trodde. Vi har skrattat så vi gråtit och jag är så glad att du står ut med att jag skrämmer dig hela tiden. Vi har samma humor och samma positiva inställning till livet och människor. Din energi är det bästa med dig! Då. menar jag inte att du orkade att fixa en hel lägenhet på 48-h, utan att du ger energi till människor i din omgivning, det är din aura!

Inte en enda gång klagade hon på att åka fram och tillbaka till olika inredningsbutiker och bära otaliga kassar upp och ner till lägenheten. Hon hade för tusan mer energi än mig i vissa lägen.

Hon är engagerad, instagrammar, facebookar och använder Snapchat. Allt för att få vara med i mitt och mina systrars liv. En trogen ”likare” , haha, eller en gullig kommentar.

Min mamma är en person som alla älskar, hon hamnar i centrum utan att ens försöka. Hon är en person folk ser när hon kommer in i ett rum.

Jag är väldigt dålig på att visa mina känslor, jag visar tacksamhet gena att säga tack så mycket jag bara kan men jag uttrycker mig bättre i text (Även om jag inte kan skillnaden på dem och de haha)

Här kommer litet bildregn på min mamma som förklarar vilken underbar och ung mamma jag har! Vem hamnar i Hänt Extra på min mans konsert när Avicii spelade i Malmö tillsammans med prinsen? Jo min mamma som står bredvid och pratat med prinsessan Sofia om förlossningar haha. Ja herregud – en av många storys.

Mamma festar loss med prinsen och prinsessan på Aviciis konsert 🙂

Eller när vår gräsklippare där hemma blir nationell nyhet i tidningen?

Världens bästa barnmorska! I snart 30 år!!

På Kastrup 10.30 , hur skön mamma har jag? 🙂

Klart man får snaps med filter från henne haha

Hon fick njuta också 😉

Jag vill ha det som ni har det när jag blir äldre ´, ni är mina förebilder och jag älskar er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!