Ny stuckatur i lägenheten

HALLÅ!

Har ni saknat mig? 🙂 haha,. Min weekend i Stockholm tog ut sin rätt. Nu är jag hemma igen och det är full fart i nya lägenheten där hantverkarna kommit otroligt långt dessa här dagarna.

Huset är från 1920 och det är otrolig stuckatur i nästan alla rum. Jag ville få dit lite mer känsla och gjorde slag i saken och beställde mer ”äkta” stuckatur till flera rum.

Här får ni en liten sneak peak på vad jag beställt. GAH , kan knappt vänta. på att det ska komma upp.

All stuckatur är gjort på samma sätt som man gjorde det förr (Ingen frigolit här inte), alltså att det är gjutet helt i gips och med andra ord SVINTUNGT haha. Det är totalt fyra rum ska smyckas ut lite extra och jag tror jag kommer behöva beställa något mer. Detta kommer bli pricken över i:et i bostaden hoppas jag.

Som fastighetsmäklare vet jag att det är en väldigt bra investering att göra så här med, så förhoppningsvis får man igen sina pengar en vacker dag 😉

Det blev flera takrosetter, lister, kornischer och överstycken.Väntar på ett par saker till som jag är väldigt spänd över.

Bakom bästa elektrikern Stefan ser ni köket som är på G. Vi gör extra isolering mot grannen och andra coola saker som jag inte sett någon annan har. I övermorgon sätter dem köket. WOHO!!!!!!!

HUR FINT?????

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ser fram emot ditt svar då:)

  Sofia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Absolut! Håller just nu i skrivandets stund på att göra ett samarbete med en firma! Det blir klart nästa vecka!! Perfekt ju! Kram

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Tjena Bisse! Vi är snart på gång att bygga hus, och såklart hamnade jag på din blogg när jag läste om stuckatur. Vill du tipsa om vilken firma i Malmö du använder dig av? Jag har hittat några stycken men gipsstuckatur är som sagt känsligt, och har du hittat någon bra så vore det toppen om du kunde tipsa ? Tack snälla! //Sofia

  Sofia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Nice ?? Var ligger lägenheten?

  LT 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Aha, det fantastiska grå köket – är det i Spanien?

  emmahq 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emmahq
  Svara
 • Är helt besatt av stuckatur, det bästa som finns inredningsmässigt!

  Johannagrahn 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/johannagrahn
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!