Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

10.000 meter igen

God morgon!

Sitter på flyget mot Stockholm just nu och ska ta mig direkt till frisören och fixa mitt hår som varit lite katastrof dem senaste veckorna. Sen är det fullspäckat schema resten av dagen med konferens. Förmodligen borde jag besöka ngn klädesaffär då jag packade nu på morgonen och knappt minns vad jag slängde ner….

Här kommer lite bilder från igår när bästa Jasmina kom förbi med en flaska skumpa för att ha lite kvalitetstid den korta stund jag var i Malmö 🙂 haha.

Hörs sen

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!