panik

Insåg nyss att jag hade tid att fixa mina fransar hahaha, hade inte behövts egentligen men ÄSCH, älskar att ha nya fransar.Ska fota lite därifrån idag!

Tänkte ge tips på lite saker jag inte hade klarat mig utan. i badrummet 🙂

Min brun utan sol -WOW den är absolut bäst, ger naturligt resultat efter någon timme. Använder den på hela kroppen och ansiktet. Som utbildad hudterapeut så vistas jag INTE i solen utan minst 20 spf och ännu mer i ansiktet.

Min clear eyes 🙂 får trötta ögon att piggas upp direkt. Köper den nr vi är i USA alltid, finns nog i Europa? Man ska INTE använda dagligen. Utan bara när man ska se lite extra fin ut och få kritvita ögonvitor helt enkelt haha.

TORRSHAMPOO ….. oh herre min skapare, kan inte leva utan det mitt hår blir sååå flottigt snabbt. Orkar inte tvätta det varannan dag så med detta kan jag gå med 2 tvättar/vecka. MAGISKT.

Har lätt för att svettas under armarna speciellt när jag jobbar med kavaj och skjorta och har budgivningar på ett par hundra tusen haha, detta är GULD. Ta det när du är full och ska lägga dig haha, katastrof vad det svider annars!! haha. Det är en deo som täpper till porerna så du inte svettas där på säkert 4-5 dagar!

Kan lätt gå osminkad om jag bara fixar mina ögonbryn. Denna är ett måste, Anasthasia Beverlyhills i krämform. WOW. Aldrig haft så snygga bryn. Ska ta en före och efterbild någon dag 🙂

GAAAH STRESS

HEJ HEJ

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tips! Raka inte armhålan ca två dagar innan och se till att det är helt torrt i armhålan när man lägger på absolut torr. Sen kan man sova första natten med armarna över huvudet så att det torkar ordentligt och ”luftar”. Då svider det inte så värst ??

  Charlotte 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Tycker verkligen alla brun utan sol luktar konstigt, speciellt när man blir lite varm/svettig vid träning. Hur är denna??

  Therese 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vilken färg använder du på Dip Brow? Tycker det är så svårt att hitta en snygg nyans. Har lyckats köpa två som inte funkar, en som drar åt det lila hållet och en åt det röda.

  Camilla 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Haha jaaa men som sagt, somna FORT och det gör jag med ett par glas vin i kroppen ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Absolut torr har jag velat testa i FLERA år! Men vågar inte för alla säger att det svider like hell hahaha. Kul lista iaf sånt gillar jag ?

  Victoria 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!