Sammanfattning av Marbella

Hola amigos.

Tänkte göra en sammanfattning här på bloggen med alla inredningstips i området!

Utomhusmöbler

När vi var nere så var det mitt efter jul och det var REA överallt det var definitivt en fördel, nackdelen var att det knappt fanns några möbler på de stora varuhusen, det var liksom inte säsong. Vi tänkte först handla allt på IKEA men där kom det in först i mars/april – VÄLDIGT bra att känna till.

Den möbelgruppen som är på takterrassen fraktade vi från Sverige, den är från Bauhaus och gick på under 10.000kr, sjukt bra pris. Bauhaus finns i Malaga vid IKEA, där fanns massor av utemöbler.

Nedan ser ni bild på gruppen från Bauhaus.

Bord, soffor och kuddar ingick. Är i metall.

Vi hamnade på Leroy Merlin och där ser allt plastigt och billigt ut (Der är iofs billigt haha) Men pimpar och stylar man det så funkar det mer än bra.

Här köpte vi de vita stolarna och matbord till terrassen, 4 solstolar, 4 korgfåtöljer, 16 matstolar MASSA kuddar och blommor och träd för runt 20.000 kr, HUR BRA? Där fanns allt möjligt.

Ligger vid La Canada eller vid IKEA.

Allt från Leroy Merlin. Lyktor från IKEA.

Det fans även fina saker i Estepona, vägen från San Pedro till Carrefoure var helt smockat med renodlade affärer för utomhussaker. Blandade priser! Där köpte vi utomhuslampan som jag älskar

Utomhuslampan!

Möbler inomhus

Jag är sååå förvånad över priserna på Cortes Ingles nere vid Puerto Banus, JÄKLAR vad bra saker de har. Väldigt bra priser med, där köpte jag stolen som ser ut som Y-stolen. Den gick på 1.300kr. Där fanns massa fina detaljer och framförallt lampor.

Lampor från Cortes Ingles

Mitt favoritställe blev Maisons du Monde, som sålde SÅ MYCKET FINT, vill ha hem typ allt. Där hittade jag alla plädar, kuddar, lampor där med, små bord, ljus i massor och saker till köket.

Tavlorna med träramar är från Maisons du monde, de svarta från IKEA, Dancing on tables från Lagerhaus i Sverige och hornet från Köpenhamn (vet ej märke) Spegel från Zara Home.

Alla koppar från Maisons du Monde och skålar. (Boss-koppen är från H&M)

Sängkläder

Här är det Zara Home som gäller 🙂 Även de små kartelllamporta är från Leroy Merlin!!!

Påslakan och lakan rekommenderar jag dessa Zebra Collection som täcke ochBäddset Sander, blå – 220×220 cm för lakan att ta från Sverige. Bästa jag haft!!!!!

Habitat var jag även innan på men blev lite besviken måste jag säga, det de hade snyggast var lampor!!! Annars har de soffor, matbord, stolar mm såklart!

Hoppas detta har hjälpt alla som ska köpa boende, uppdatera eller nyfikna på vart jag gjorde det i Spanien 🙂

Jag har gjort en flik som heter Marbella så det blir enkelt att hitta 🙂

KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hejsan, mycket inspiration man får av dig! ☺ jag undrar vart påslakanet med fårglarna och blommorna kommer ifrån? Kollade zara home men hittade inte dem :/ det va så fina! Tänkt göra nått liknande spm du gjort ☺ Mvh emelie

  Emelie 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Nej inte tidigare. Ska följa upp på din väldigt uppskattade tips ? Det är en lägenhet. Vi spenderade första halva av förra året med att blåsa ut allt och göra om. Sen fyllde vi med de viktigaste möblerna.. Nu kommer det roliga! Såg att du är där nu! Vad härligt! Är lite avis här ?? ha det fantastiskt!

  Jenny 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åh vad härligt!! Har du varit där tidigare?? Känner igen namnet massor. Så kul. Lägenhet med??

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Jag längtar till sommaren så jag kan ge ta mig tilm maisons de monde! ? La cala de mijas är ca 15 minuter innan Marbella på kusten. Du har no passerat den på väg hem till dig ?

  Jenny 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag tyckte den var skön, men den är ganska mycket större än originalet! Så ni tanker på det när det kommer till hr många stolar ni ska ha ? Men hu bra pris som helst på den!!! Vad kul att jag gett er inspiration och tips. Annars är det bara att ge mig en summa och nyckerna till er bostad så löser jag det till er ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Vad kul att höra!! Man kan ju inte lägga en förmögenhet på inredning både hemma och där så det är skönt med lite mer humana priser, för jäklar vad dyra inredningsbutiker det finns med. Maisons du monde, den var absoluta favoriten!!! Herregud alltså så mycket fint! Vart ligger la cala??

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Gud vad kul! Jag letade själv efter bloggar som kunde vägleda men det fanns knappt någon så det är kul att jag är till hjälp! Det var sommaren 2016 som vi köpte den i Sverige. Så vet inte om den finns kvar :/ Hoppas det för den är så snygg och bekväm. Massa kuddar bara så tänk på att ha stor dynbox, det har dem på Leroy Merlin med för jäkligt schyssta priser. Speciellt jämfört med Sverige !! ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Så bra inlägg, håller oxå på att inreda en lägenhet i Spanien ? Tyckte att soffan ifrån Bauhause var så snygg, vet du namnet el om den fortfarande finns i sortimentet? Hittar den inte på deras hemsida!
  Tack för alla tipsen!

  Camilla 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Bossmuggen är från Lagerhaus ?

  Sanna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Älskar det här inlägget! Vi renoverade vår lägenhet i la cala och möblerade (men inte ens i närheten lika fin som din) förra året! Jag ville hitta några ”bättre” möbelbutiker så tack för tipset! ? Gällande utemöbler så fanns det massa med fint på leroy merlin men det var i juni :/

  Jenny 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hej! Funderar på att köpa stolen som du hittat på corte Ingles till vårt matbord i Spanien, men hur är den att sitta i? Är den skön? Skillnad om man har den som en solitär eller som en vanlig matstol.. Väldigt fint har du gjort och gett mig mkt inspiration till vår renovering i Spanien. Tack för det

  Anna 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!