Äntligen, ett matbord

Vi drack inte bara rosé idag haha. VI hade en så galet skön dag, vi vaknade ”sent” klockan 09, gjorde frukost (mamma) jag låg i sängen och tänkte testa min nya app och Sonos-systemet som är installerat. Funkade utmärkt att reglera det från telefonen när jag låg i sängen och skrämde mamma i köket HAHA.

Ni som följer mig på Snapchat vet hur mycket jag älskar att skrämma folk, speciellt min mamma, Camilla och Marielle HAHA,

Matbordet blev bättre än jag trodde, var så nojig att det skulle bli för stort, icke! Det blev hur bra som helst. Stolarna gick väldigt bra ihop med det svarta Scherlinbordet.

Detta bord är från IKEA men jag har länkat till ett bord (Klicka på bilden) som är liiite snyggare men som inte fanns i lager i Sverige 🙁

Gillar verkligen utemöblerna! Tror stolarna gick på runt 400 kr på Leroy Merlin

Gillar verkligen Moet White med is och mynta 🙂

För en gångs skull blir det en tidig kväll! I morgon ska vi njuta av solen och MAT i massor. Det blir restaurangen nere vid lägenheten som jag skrev om i tidigare inlägg, El Ancla, ska sååå äta mini bläckfiskar med aioli och citron.

Hoppas ni har en fin kväll

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!