Stockholm

Jag berättade i ett tidigare inlägg att jag ska till Stockholm och Formex-mässan. Jag berättade även att jag bokat ett urmysigt hotell som nästan alltid varit bokat när jag ska upp, det ligger på Östermalm och liknar inget hotell jag någonsin bott på.

Hotellet var från början privatvilla som byggdes 1910. Hotellet har tolv rum trots detta har dem all service du kan tänka dig. Tänk att få njuta vid den öppna spisen i vardagsrummet! Kommer kännas som att bo hemma hos någon. Lovar att återkomma med hur det var!

Läs mer på www.etthem.se

Här hittar ni mig 🙂

Innergården

Nu lägger jag mig i nya hispiga lakan från Zara Home – gah, magisk känsla.

SOV GOTT

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Lär dig skriva ”de” och ”dem” rätt.. Du skriver ”dem” fel hela tiden, det blir jobbigt att läsa och ser oproffsigt ut.

  Linda 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vore jättekul om just du ville kika in på min blogg, den handlar dels om min anorexi, men också om mitt liv efter sjukdomen. För tro det eller ej – men jag är snart HELT frisk!

  heddasöderberg 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/heddas%c3%b6derberg
  Svara
 • åh har hört om det hotellet, ska vara såå najs och personligt liksom ?

  ISA 0000-00-00 00:00:00 http://www.isabyl.se
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!