Fix och trix i Marbella – tips

Men hallå babes,

Något jag inte riktigt var beredd på när jag och mamma skulle hit var den sjukt dåliga engelskan som befolkningen har. Jag har enbart varit i kontakt på restauranger, butiker osv och då har det inte varit några problem.

Men testa att åka till en matbutik eller Bauhaus haha, wow. Jag trodde att dem enbart hade Mercadona (en sorts Ica) och den SUGER. Jag älskar att handla mat, jag går i flera timmar som sagt. Men där vill jag bara ut, fortast möjligt. Så jag satt och googlade en massa och mindes en butik som jag besökte när jag var på Palma i somras med familjen.

HALLELULJA, jag hittade det. Matbutiken som är BÄST heter Carrefour. AAAAAH älskar älskar älskar.

Det jag gillar är att man kan köpa färska blommor, tidningar, dammsugare, glödlampor, utemöbler ALLT på ett och samma ställe 🙂 Ligger ca 20 min från San Pedro, vid havet vid Estepona!

Här har ni en butik som har så gott som allt! Otrolig fisk och skaldjursdisk

KOLLA RÄKORNA!!!!

Dem har otrolig fruktavdelning och grönsaksavdelning. ALLTID mogna avokado 🙂

Gillar inte tomat hemma i Sverige, smakar inte så mkt, men här….lite salt och olivolja mums!

Inte nog med det har dem sushikockar som står och förbereder detta som take Away!

Frukt i massor!

Dem har dessutom en massa god rosé till skillnad från Mercadona som har väldigt mörk rosé, jag gillar genomskinlig 🙂 Så det ska ni köpa på er om ni är här!

Hoppas ni gillar tipsen om ni ska komma till Spanien!

Sov gott! I morgon kommer massa bilder på terrassen

Såå mycket saker. Vi fyllde bilen ….. IGEN

Nästa Tips gäller gas , om du ar en grill här så måste du åka och köpa gas. Samma sak där, hittade inget på nätet. Sen körde vi förbi en ”statiol” och där har dem gasbehållare! När den är slut åker du dit och fyller på. Jaja samma sak i Sverige men jag visste inte haha. Så här kommer ett inlägg till någon förvirrad hen som inte vet 🙂

Vi såg en lampa på vägen hem……..

Så vad gör man inte haha

TACK MAMMA OCH PAPPA för den fina presenten!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Haha meeen neeej, det är min syster som ändrat på telefonen så det blir hatar varje gång jag skriver älskar..; ?

  Anonym 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Heej tack för svar men menade att hyra över några veckor under sommaren ?

  Anonym 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • TAAAACK

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Haha hoppas du menar älskar min blogg då ? Hmm så sjukt olika priser här du kan hitta jättefina lägenheter för runt 1,5 milj svenska och upp!! Så många olika områden, jag personligen gillar Nueva andalucia , Benahavis, Estepona och San Pedro här är bättre priser ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Måste säga att jag hatar din blogg. Långa bra/personliga inlägg med lassa av bilder. Inte bara massa kopierade från pintrest ocj bra uppdatering. Bra tips förövrigt!

  Hur funkar det att hyra via mäklare? Gäller det endast längre perioder eller går det även enstaka vecka? Vad ligger pris på generellt för hyffsat fräsch lägenhet för 2-4p (ingen lyx men ändå k standard)? Kanske avårt att svra på men generellt? Jag har liksom NOLL koll. Ser väldigt fint ut där nere iaf!

  Anonym 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Testa Alcampo på La Canada, bra utbud kött,skaldjur & frukt + allt annat som man kan behöva ?

  Malin 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!