OMG – inredningsdröm

På riktigt, jag sitter ner för första gången (utan att räkna oändligt med körande) sedan klockan 11 idag. Jag och mamma har varit överallt! Och jäklar vad vi har hittat saker.

Vi började dagen med att smita förbi ett hälsocafé som ligger här i San Pedro, det heter Fitness junkie och har massa goda och hälsosamma måltider, jag tid omelett med tonfisk och broccoli och den godaste keson bredvid MUMS, Om detta behövdes…. vi satte av mot Spaniens Bauhaus som heter Leroy Merlin , där finns allt från kuddar till toaletter haha. Jag hittade så sjukt snygga utemöbler! Två bord, 16 stolar, 4 solsängar, en dynförvaring (ser ut som ett hus haha) Massa blommor och f fåtöljer för…. 13.000 kr!!!! FATTA. Helt sjukt.

Stolarna jag köpte!

Fick allt levererat samma dag efter mycket suka fraser på min skolspanska, pinsamt dålig är jag. Säger det varje gång jag är här men jag MÅSTE ta lektioner.

Det smarta är att allt som man vill till faktiskt är samlat på ett och samma ställe, så vi gick in på La Canada efter och shoppade loss inne på Zara Home och deras REA, Halleluja. Kom ut med massa kuddar, påslakan och en spegel. Även ett bord i ljust trä, väldigt Skandinaviskt. Otippat 🙂

MASSA kassar haha

Mamma tvingade mig att köpa en kvast….. Kolla stolarna i bakgrunds AAAAAH så fina

Jag pratar spanska HAHA

Efter Zara home

Köpte doftpinnar 🙂

SÅÅÅÅ mkt fint

Vi hade missat lite saker på Ikea så vi körde dit trots att vi redan hade mycket i bilen och sa att vi nog inte skulle köpa så mycket mer…. Vi hade fel…. så fel. För jag har hittat den absolut bästa inredningsbutiken jag varit i. MASSA fina saker och BILLIGT, jag hamnade i chock. Kunde knappt gå där haha.

Dem kategoriserar allt efter färg så alla kuddar och filtar och tavlor liksom matchar varandra…. här är lite bilder. MAGISKA sidobord i mässing.. 500 kr ASSÅ 500 KRONOR!!!! Tusentals ljus och koppar med dem sötaste texterna.

Ja, detta slutade med en bil som var så sjukt packad att mamma inte syntes längre, jag skrattade så mycket att jag höll på att köra av vägen. Det gjorde jag inte men jag körde fel. Så jäkla fel. Vi var uppe i bergen och stökade hahahahah. Men vi kom hem oskadda. Så här ser ni vad vi sysslar med just nu.

Nä nu ska jag dricka upp min GT i glas från Ikea, sååå bra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej ! Tack för en trevlig blogg . Tänkte höra vart du har köpt champagne tavlan ? Ha en bra dag ? Hälsningar Antonia

    Antonia 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Tack för en trevlig blogg! Sååå roligt att få lite tips på alla sjukt roliga affärer där nere, för där finns ju hur mkt fint som helst ? Skall testa hälsocafeét i San Pedro du tipsa om nästa gång jag är nere i april-maj! Hade varit roligt om du berättade lite om köp av lgh i Marbella nån gång då jag är en blivande köpare så småningom ?

    Eva M 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!