Middag med fd swedish house mafia – eller ja, en av dem ;)

Så skönt!! Har haft en riktig fixar-dag. Har gjort to-do listor. ÄLSKAR att skriva ner vad jag ska hinna med och vad jag ska packa mm.

Till Marbella (åker på onsdag) köper jag med massa svenska saker som kaviar, taco-krydda (hahahhahaa) godis mm som man vill ha där nere. Är en sucker för svensk mat och saker som vi mer eller mindre enbart har här så lika bra att fylla på där nere. Knäckebröd! HALLÅ ett måste 🙂

Som det ser ut nu så åker jag och ett gäng stökmonster ner i början på feb/mars, såååå kul. Vill ha allt fixat tills dess.

Jag har 4! resväskor som kommer vara fulla med inredningsdetaljer och mat haha. Ska visa er lite småsaker jag köpt under den senaste månaden, lite HM Home bland annat! Love it.

P

Ska försöka packa ner lite sommarkläder, allt ligger i flyttkartonger . FML. Vädret visar 20 grader och sol!

Ska strax hoppa in i duschen för i kväll blir det middag på Kin Long (bästa kinesiska restaurangen i Malmö) och äta middag. Ni får gissa vem av killarna från Swedish house mafia som kommer vara med 🙂

Poolen är också helt klar nu, blir kanske lite för kallt fö ett dopp men 🙂

LÄNGTAR

Funderar på att köpa med mig dessa konsollerna i mässing eller vitt för att sätta upp en hylla! Enkelt att köpa en stenskiva där nere, är sugen på ”brun” väldigt emaljerad marmor att ha vid köket. Klicka på bilden för dessa godingar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men guuuud vad. bra!!! TACK =)

    Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
    Svara
  • Om något av det svenska råkar ta slut finns där en affär i puerto banus som säljer svensk mat – allt från knäckebröd till grillchips. Var l y c k à första gången jag hittade den???

    VictoriaJongard 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/victoriajongard
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!