God morgon – nya fransar HALLELUJA

Va uppe tidigt (för att vara jag ) innan klockan 08, hade tid att fixa fransarna, aaaah älskar nya fransar. Kommer känna mig så fräsch inför Marbella, ska fixa mina naglar senare idag med. Lite renovering på mig själv efter att ha flyttat ut från 200 kvm villa på 4 dagar till en 3:a på 70 kvm haha. Japp ni läste rätt!

Var inte meningen att sälja villan egentligen, älskade huset men som den förstörda fastighetsmäklaren jag är så ville jag efter nästan tre år ha lite förändring och marknaden i Malmö är HET. Så vi fick det pris vi ville och ett långt tillträde tänkte vi. Gott om tid att hitta en ny villa att sätta tänderna i, icke. Till slut blev det panik och jag fick panikköpa denna lägenheten vi bor i nu… haha. Sjukt mysig och jag har inga problem med det 🙂 Får se vart det bär av helt enkelt! Just nu renoveras en sekelskiftesbostad på Davidshall i Malmö på 130 kvm HUR KUL?

Lovar ni ska få se alla val där, den kommer bli SÅ JÄKLA BRA!

Hej hej selfie 😉

HALLÅ, hur kul! Jag är nummer 1 här på inredningssidan. LOVE U

Nu ska jag se till att göra den där latten haha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!